Idrettsprisen 2022 – Elverum

Idrettsprisen 2022

Hvert år deler Idrettsrådet i Elverum ut Idrettspris. I år ble denne delt ut i pausen under Kronekampen mellom Elverum og Halden.

Vi kan stolte presentere at vinneren av Idrettsprisen 2022 ble Elverum Håndball som klubb.

Leder av Idrettsrådet i Elverum, Jostein Borkus sier følgende om bakgrunnen for tildelingen: «Vi tildeler prisen til hele klubben. De får prisen for at de over tid har bygd opp både bredde og topp. I fjor introduserte de et tilbud for som sitter i rullestol. De er flinke til å ta vare på supporterklubben Taigaen, og de har dannet et nærings nettverk».

Prisvinner og daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen er takknemlig for tildelingen og kommer med følgende uttalelse: «Vi setter stor pris på den anerkjennelsen det er å vinne Idrettsprisen 2022. Vi er blitt en stor aktør i byen vår. I den rollen ligger det også et stort samfunnsansvar som vi tar på største alvor, og ser at vi lykkes med. Vi har stor rekruttering inn i alle våre avdelinger, både yngres-, rullestol- og senioravdelingen på både herre- og damesiden. I tillegg til dette har vi også bygget et stort nettverk som mange lokale bedrifter er en del av».