Amfi og Elverum Håndball med nye år sammen! – Elverum

Amfi og Elverum Håndball med nye år sammen!

Elverum Håndball er utrolig glade for å kunne presentere nyheten om at Amfi fortsetter som en av klubbens sterkeste samarbeidspartnere de kommende årene.

Amfi Elverum er inne i en fantastisk utvikling og som samarbeidspartner er vi veldig imponert over den vekst senteret har hatt de siste ti årene. Ikke et år går uten at det er store planer for nye butikker, spisesteder og det viktigste av alt, en stor møteplass for Innlandets innbyggere.

«I Elverum Håndball er vi glade for at Amfi ser hele klubben og ønsker å være med og bygge opp både de yngre, dame- og herrelaget. Vi har som mål om å være en ambassadør for handelsbyen Elverum og sammen med Amfi virkeliggjør vi mange av de prosjektene med økt aktivitet som byen trenger for å være attraktiv som arrangørs og handelsby. Siden Lene kom inn som senterleder har mye skjedd og vi er utrolig stolte partnere til senteret og handelen i Elverum» sier Elverum Håndballs markedsansvarlig Kalle Bjørkman.

Lene Faraasen som er senterleder hos Amfi Elverum er også fornøyd med forlengelsen av samarbeidet

 «Vi på AMFI Elverum har valgt å forlenge vårt samarbeid med Elverum Håndball fordi de er Elverums aller viktigste merkevare, de har ett stort samfunnsengasjement og de er dyktige på utvikling og vekst. Elverum Håndball har en entusiastisk ledelse som vi har tillit til at vil utvikle Elverum Håndball yngres avdeling, Elverum Håndball damer og Elverum Håndball herrer, slik at klubben preges av trivsel, trygghet og mestring, for alle! Vi er stolte over å være en del av laget rundt Elverum Håndball!»    

Sammen med Amfi Elverum gleder vi oss nå til nye år sammen der vi sammen skal utvikle byen vår.