Signeringsfredag! – Elverum

Signeringsfredag!

Vi fortsetter signeringsferden vår.

Denne uken har vi jobbet hardt og fått signert flere avtaler, noe vi er svært takknemlig for.

Først ut er Blostrupmoen Norge AS!

Blostrupmoen Norge AS har levert førstehjelpskurs og hjertestartere til bedriftsmarkedet siden 2006.  

I tillegg til førstehjelpskurs tilbyr vi også FSE-kurs, fallsikringskurs, livredning i vann og kurs for sikkert arbeid på el- og hybridkjøretøy.
Våre dedikerte ansatte sørger for at operativt utstyr er utplassert og at den årlige gjennomføringen av førstehjelpskurset gir kunnskapen dere trenger når alvoret inntreffer. 
Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og er derfor veldig stolte av å være en Miljøfyrtårn-bedrift!
#KunnskapRedderLiv #BryDeg

Vår neste partner som har signert ny avtale denne uken er Byggmakker Elverum !

Nordmenn er verdensmestre i oppussing, og alle verdensmestre trenger et støtteapparat. Vi i Byggmakker legger til rette for at du skal lykkes, enten du skal i gang med et lite eller stort prosjekt. Vi diskuterer gjerne fremgangsmåte og smarte løsninger med deg, og i butikkene våre kan du få gode tips og råd som forenkler ditt byggeprosjekt.

• Dyktige fagfolk som gir gode råd

• Bare produkter av høy kvalitet og stort utvalg

• Formidling av proffe håndverkerne om du vil ha jobben gjort FIKS FERDIG

• Enkle tjenester som forenkler byggeprosjektet

• Konkurransedyktige priser på prosjektet og gode tilbud

• Fleksible betalingsløsninger og full oversikt over prosjektet med byggekonto

Vår tredje signering denne uken er OnsiteSecurity Vakthold AS. Dette er en ny partner som kommer inn i vårt nettverk, og vi er svært takknemlig for at de ønsker å bli med oss inn i neste sesong!

Onsite Securitys sikkerhetsløsninger har utnyttet potensialet innen toppmoderne teknologi som gir muligheten til å gi informasjon på et tidlig tidspunkt. Vi avdekker farer som er i ferd med å skje og igangsetter effektive tiltak for å hindre  uønskede hendelser. Ved bruk av moderne sensorteknologi, kombinert med erfaring og kunnskap, kan vi med sikkerhet kan vite når en trussel oppstår, og på en kostnadseffektiv og bærekraftig måte sørger vi for at hendelsen ikke skjer.

Signering nummer fire denne uken er Skjærbekk Sveis og Montasje!

Skjærbekk Sveis og Montasje AS er en etablert leverandør, med et godt renommé i bransjen. Inklusive vår lokalavdeling (Elverum Sveiseverksted) har vi totalt 16 sveisere. Vi tar oppdrag i hele landet og retter oss primært mot næringsmiddelindustrien, farmasøytisk industri og sykehus/sykehjem, noe som har gitt bedriften unik kompetanse innen presisjons sveising innenfor industrirørleggerkategorien.

Vi i Elverum Håndball setter stor pris på alle de magiske øyeblikk som vi skaper sammen med våre samarbeidspartnere, og vi er svært takknemlige for at våre partnere vil fortsette arbeidet sammen med oss.