Elverum seiret i tett El Clasico! – Elverum

Elverum seiret i tett El Clasico!

Det var Benjamin Berg som satte kampens første scoring denne onsdagskvelden i Nadderud Arena.

Vi dere de første minuttene bytter Elverum og Haslum på å ha ledelsen i kampen, før Elverum litt ut i omgangen etter ca 13 minutter leder 7-4 etter nok en scoring fra Berg.

Allerede etter 17 minutter utligner Haslum før de går opp i ledelsen på egen hjemmebane. Hedberg og Thorkelsson er blant de som må ta Elverum tilbake i ledelselsen som Elverum holder på fram til pause, men Haslum har flare ganger utlignet det siste kvarteret.

Elverum ledet 15-13 til pause!

Tilbake i 2.omgang virker Elverum å ha full kontroll og drar ifra Haslum de første 7-8 minuttene. For selv om Elverum ledet 21-16 etter 37 minutter, er Haslum for alvor med i kampen igjen bare 10 minutter senere når Felix Lunde setter 2 på rad og utligner til 24-24.

Derfra og ut blir det i overkant spennende og langt ifra gitt hvem som skal ta poengene denne onsdagskvelden. Et par gode angrep av Fingren som omsetter til mål, samt en god Håvar Skare bakerst i målet for Elverum.

Elverum vinner til slutt kveldens El Clasico 30-29!

Årets siste seriekamp venter førstkommende søndag! Vi ses vel mot Kolstad i Terningen?