Gjør deg klar til Hvithall i en full Terningen Arena – Elverum

Gjør deg klar til Hvithall i en full Terningen Arena

Søndag 18:15 barker norsk håndballs to beste lag om dagen sammen. Kolstad kommer på besøk i det som mange mener og tror, kommer være de neste årenes storkamper i vårt langstrakte land.

Elverum har etter en tung start på sesongen nå elleve strake seirer og alle som kjenner vår historikk veit at når vel det svarthvite maskineriet ruller i gang så er det vanskelig å stoppe.

Kampen som fort blir en forsmak på en eventuell sluttspillfinale senere i vår er utrolig het, noe vi merker på alle parametere.

Vi går mot den best besøkte hjemmekampen i Terningen Arena så langt i sesongen, det snakkes håndball overalt og du kan føle og ta på stemningen både foran søndags storkamp og ikke minst foran det stundende sluttspillet.

Når søndagens kamp er spilt har vi hatt over 2000 tilskuere på fire av de fem hjemmekampene så langt i 2023. Interessen har gått fra laber i høst til glohet etter VM-pausen.

Nå drømmer vi i klubben om at vi skal få til ytterligere em gammel klassiker med start i morgendagens seriefinale.

Fra Kolstadkampen og gjennom hele sluttspillet drømmer vi om at Terningen Arena farges hvit på hver kamp.

Vi vil at alle supportere minner hverandre om kleskode og oppfordrer hverandre til å komme i riktig farge. Samholdet og fellesfølelsen er aldri så stor som når hele TA er hvit på alle plasser.

Etter tøffe år med pandemi og tomme tribuner merker vi nå hvordan vi endelig er i ferd med å få tilbake Norges desidert beste publikum.

Vi merker hvordan det prates håndball på byen, hvordan supporterne våre er mer motivert og hvordan samspillet med våre spillere igjen er der.

Fra frustrasjon ppandemi og tomme tribuner til fullhall og hvite tribuner.

Vi gleder oss til seriefinale og vi gleder oss til hvithall. Sammen er vi Elverum Håndball med 77 år av samhold, kultur og stolthet.

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball

Ps. Mandag kveld slippes billettene til vårens vakreste eventyr – SLUTTSPILLET