God påske håndballvenner! – Elverum

God påske håndballvenner!

Først God Påske

Så skal vi fylle Terningen Arena igjen, igjen og igjen

Med en uke igjen til første kvartfinale i årets sluttspill er det på sin plass å ønske alle våre svarte og hvite supportere en God påske!

Når du har visjonen om å bety mest mulig for flest mulig er det utrolig viktig at du av og til tar temperaturen på om vi faktisk er der vi skal være.

Betyr vi så mye som vi ønsker og er vi faktisk relevante for folk rundtomkring oss?

Elverum Håndball betyr naturlig nok mye for mange mennesker på mange ulike arenaer, enten det er gjennom våre yngreslag, våre seniorlag, rullestollaget, vårt partnernettverk eller vi våre samfunnsaktiviteter.

Uansett så merket vi fra sesongstart at vi var færre mennesker i Terningen Arena på våre hjemmekamper. Hver kveld som jeg og de andre ansatte på kontoret kom hjem etter kamper så følte vi at vi hadde tapt, ikke sportslig, men i det å bety mest mulig for flest mulig mennesker.

Når vi i november og desember satte oss ned for å finne ut av hva det er vi kan gjøre for å få våre fantastiske supportere tilbake i TA så fant vi fort ut at vi må ut i samfunnet igjen. Gjennom to år av pandemi og et halvt år etter der vi hadde blitt kvar i en type vakuum og en distanse til folk, så fant vi ut at det som gjør Elverum Håndball betydningsfulle er menneskelig kontakt og det å føle på tilhørighet.

Gjennom å ta med oss spillerne våre ut på en rekke aktiviteter, treninger med lag, bedriftsbesøk, besøk på gamlehjem, skoler, sfo for å nevne noen av alle de aktiviteter vi har gjort, så ser vi igjen folk strømme til Terningen Arena.

Tilbakemeldingene vi får er at nå er vi i ferd med å ta folket tilbake til håndballen. Godstolen hjemme er ikke lenger så god for der lever du ditt liv gjennom en tv og sosiale medier.

Når våre supportere har vært en og to ganger i TA så merker de hva det er de har savnet i 2,5 år av ensomhet og hjemmesittende.

Den dagen vi ikke trekker våre supportere til våre hjemmekamper er vi ferdig som toppklubb. Vi lever av å bety mye for byen og regionen vår, at vi kan bevege glede, identitet og stolthet i menneskers liv er noe av det viktigste og fineste vi driver med.

Elverum Håndball må alltid være bygget av folk, folk og enda flere folk. I det ligger det et stort ansvar at vi hele tiden sjekker ut at vi har folket med oss og at våre verdier og vår væremåte er akkurat det vi ønsker den skal være, FOLKELIG!

Nå venter sesongens virkelige høydepunkt når sluttspillet starter. I kvartfinale venter meget tøffe kamper med Fjellhammer, laget som er de enste som har beseiret Kolstad så langt i sesongen.

Med masse entusiasme kommer de grønne å selge seg meget dyrt mot våre gutter. Fjellhammer mobiliserer masse supportere til første kvartfinalen og de har store drømmer om å sende oss hodestupa ut av sluttspillet.

For vår del blir det utrolig viktig at vi som klubb med alle mennesker er på fra start, kraften vi skaper når vi fyller Terningen Arena er unik og skremmer våre motstandere hver gang de besøker oss.

La oss nå sammen feire noen dager med påske, så er det all in fra torsdag.

Sammen er vi Elverum Håndball og sammen skal vi fylle Terningen Arena igjen, igjen og igjen.

Alltid over 2000 i 2023!!!

God påske til alle våre svarte og hvite venner rundt om i verden

/Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball