Inn mot sluttspillet med Benjamin Berg – Elverum

Inn mot sluttspillet med Benjamin Berg

Om en knapp uke starter vårens eventyr, sluttspillet! Første hinder for våre gutter er Fjellhammer, og Elverum media har tatt en prat med en som kom fra nettopp Fjellhammer før denne sesongen, nemlig Benjamin Berg. Den høyreiste unggutten har i seriespillet notert seg for hele 57 mål, og fokuset nå er rettet mot sluttspillet.

Hvordan forbereder dere til sluttspillet?

Vi tar en kamp om gangen og forbereder oss som vanlig med videomøter og grundig taktikktrening.

Hva er målsetningen inn i sluttspillet?

Vi har som målsetning og vinne sluttspillet, selv om vi ikke er favoritter.

Kan Kolstad slåes?

Selv om Kolstad er sterke i år, så har jeg trua på at vi kan slå de i sluttspillet. Vi skal hvertfall gjøre alt vi kan.

Foto; Veronika S. Larsen

Hvordan blir det å møte Fjellhammer minst to ganger til?

Det blir gøy å se gamle lagkamerater igjen! Det er en fin gjeng og jeg har gode venner der, men på banen er vi motstandere og jeg gjør alt jeg kan for at Elverum skal vinne.

Gleder du de til ditt første sluttspill?

Jeg gleder meg masse! Alle lagene har fått god tid på å utvikle en god og samspilt tropp, så det kommer til å bli høyt nivå på kampene. Da gleder jeg meg naturligvis til å spille siden slike kamper er det beste jeg vet.

Har du en påskehilsen til supporterne?

Jeg ønsker alle Elverum fans en fin påske! Jeg skal på hytta med familien og kjæresten for å nyte solen, det gleder jeg meg til. Så sees vi i Terningen 13.april!

Foto: Veronika S. Larsen

Har du enda ikke sikret deg billetter til første sluttspillkamp mot Fjellhammer? Billetter finner du her!