Det er endelig duket for sluttspill! – Elverum

Det er endelig duket for sluttspill!

Det er duket for den mest spennende delen av sesongen. Nå er det duket for sluttspill og der vinneren kan få en mulighet til å spille Champions League fra høsten. Elverum er regjerende mester etter at de slo Arendal i fjorårets finalekamper. Det ble 4-1 i kamper selv om Elverum var veldig skadeskutte de siste kampene. Arendal er årets store overraskelse ettersom de ikke kom til årets sluttspill. Vi tar en titt på kvartfinaleduellene der laget som står først har hjemmebanefordel.

Kolstad-Halden

Her er trønderne storfavoritter. Kolstad banket Halden 42-21 i nest siste serierunde og det er ingen grunn til at Christian Berge og Stian Gomo ikke skal ta med seg laget sitt til en semifinale. Kolstad har kun tapt en kamp mot norsk motstand til nå, men det gjør de neppe i denne kvartfinalen. Dette ender 2-0 i kamper der Kolstad ikke kommer til å føle seg truet i noen av kampene.

Vårt tips: Kolstad

Elverum-Fjellhammer

Elverum valgte Fjellhammer i kvartfinalen i sluttspillet. Etter opprykket til Eliteserien for noen år siden har Fjellhammer spilt god håndball og vist at de har noe å gjøre i eliten. I kvartfinalene mot Elverum skal det i utgangspunktet være grei skuring for et Elverum som har vist god form etter en varierende høst. Fjellhammer er også et lag som Elverum har veldig godt taket på de siste årene. Men med Robert Hedin på trenerbenken har de grønnkledde tatt noen store skalper. Men vi tror og håper på at Elverum håndballgutter kun trenger to kamper for å sikre seg semifinale i årets sluttspill.


Vårt tips: Elverum

Runar-Kristiansand

Runar endte på tredjeplass i årets sesong, mens Kristiansand endte på en sjuende plass. 9 poeng skilte lagene i årets sesong. Runar er favoritter til å gå videre til semifinale, men vi tror det kan bli jevne kamper. Runar har ikke gjort det veldig godt i sluttspillene tidligere og det er derfor spennende å se om taktikeren Leif Gautestad klarer å trekke frem det beste av sitt lag. For KRS kan det bli de siste kampene til Tobben Evjen. Vi tror det sørlandske eventyret til Evjen ender i Runarhallen etter 2-1 kamper der Runar vinner begge sine hjemmekamper.

Vårt tips: Runar

Drammen-Nærbø.

Den mest åpne kvartfinalen er mellom Drammen og Nærbø. Drammen har mistet noen nøkkelspillere i løpet av sesongen, mens Nærbø har etter en dårlig start virkelig fått fart på maskineriet sitt. Andreas Haugseng kom hjem fra Elverum etter halvspilt sesong. Vi tror denne kvartfinaleserien også går til tre kamper, men at Nærbø som er i en veldig god steam ender opp som vinnere etter at de tar ett av oppgjørene i Drammenshallen.

Vårt tips: Nærbø

Vi gleder oss enormt til sluttspillet og håper på masse god håndball, mye publikum og spennende kamper helt inn.