Sluttspill: Torsdag venter Fjellhammer i 1.kvartfinale! – Elverum

Sluttspill: Torsdag venter Fjellhammer i 1.kvartfinale!

I torsdagens første kamp i sluttspillet så er det Fjellhammer som står på motsatt banehalvdel i Terningen Arena. Elverum hadde valget mellom Fjellhammer og Kristiansand, og da falt valget på de grønnkledde fra Lørenskog. To jevne lag som begge hadde gitt Elverum en god kamp, så ble det den korteste reisen og der trenerteamet hadde best magefølelse som gjorde utslaget.

For torsdagens gjester så finnes det en rekke spillere som tidligere har spilt for Elverum i den svarte og hvite trøya. Den med mest kamper er nok Vegard Bakken Øien. Etter noen sesonger i Nærbø vendte han hjemover og til Fjellhammer før denne sesongen. I tospann med Loke Brassen har de to vært viktige bidragsytere for at Lørenskoglaget har tatt seg til sluttspillet. Simen Søgaard er også fra Elverum. Høyrekanten har i mange år vært en veldig god spiller, men han fikk aldri sjansen på A-lag for Elverum da han skulle opp fra junior til senior. En periode i Sandefjord gjorde han til en god eliteseriekant, før han nå putter mål fra både straffemerket og fra kanten i Fjellhammer.

Toppscoreren til gjestene er Alexander Mitrovic. Etter noen sesonger i Elverum tok han turen til Fjellhammer. Den hardtskytende bakspilleren er også toppscorer for laget som trenes av Robert Hedin. Neste sesong er den lange høyre bakspilleren klar for tysk håndball. I tillegg er utleide Jacob Moen i klubben. De har også Sondre Gjerdalen i stallen, hamarsingen som var med å spille Lerøyserie for Elverum for noen år siden. Gjerdalen er for øvrig klar for ØIF Arendal etter denne sesongen.

Eirik Køpp er en av de beste spillerne i Fjellhammer. Med sin erfaring fra Haslum, ØIF og tysk håndball er han en viktig brikke for laget til Hedin. Kristiansanderen er god bakover i banen og har et fryktet skudd fra bak i banen. Navnebror Eirik Hybertsen er også en spiller med et høyt toppnivå. Kantspilleren har slitt en stund med skader, men nå ser det ut til at han er tilbake for fullt. En god lokal spiller som er født og oppvokst i Fetsund, og han spilte på det gode 96-laget til Fet IL i sin tid.

Elverum er favoritter, men de vet at Fjellhammer er et vanskelig lag å slå. Alle mann er klare for kamp, så det blir spennende å se hvordan Børge Lund velger å disponere laget. Kampen skal avgjøres så det er ventet å bli et håndballdrama uten like. Avkast er 18:30, og den kan ses i Terningen Arena. Vi ses på kamp. HEIA ELVERUM!!