Autoplan er med oss videre! – Elverum

Autoplan er med oss videre!

Autoplan og Elverum Håndball forsterker samarbeidet.

Det er med stor glede at Elverum Håndball og Autoplan presenterer nyheten om et økt samarbeid for de kommende årene.

Gjennom flere år har samarbeidet vokst, og fra neste sesong blir Autoplan sin logo å finne både på våre herre -og dame drakter på alle kamper som blir spilt.

«Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Autoplan i flere år. Det er både gøy og inspirerende å se at de er fornøyde med det vi allerede har lagt ned i samarbeidsformen, og at de nå ønsker å forsterke samarbeidet», sier salgs- og markedssjef Kalle Bjørkman og fortsetter: 

«Flere av våre spillere kjører biler fra Autoplan og gjennom profilering på mange flater i TV-sonen er vi med og bygger Autoplan sin merkevare nasjonalt».

Regionalt er Autoplan veldig aktive i vårt B2B nettverk hvor de bidrar på mange måter, ikke minst hadde vi et veldig vellykket frokosttreff på Autoplan sitt nye anlegg forrige sesong. Her fikk våre partnere gjøre business med hverandre i Innlandets største brukt bilanlegg.

Jo Morten Nordbye markedssjef i Autoplan er like fornøyd:

«Skal Autoplan nå sine mål om ytterligere vekst vil økt synlighet og økt kjennskap være avgjørende. Vi ser at vi har mye til felles med Elverum Håndball i forhold til de verdiene og holdningene som klubben står for og at samarbeidet er med på å gi oss lokal, regional og nasjonal synlighet.»

«Elverum håndball sin posisjon og engasjement rundt sosial bærekraft er viktig for lokalsamfunnet og noe som engasjerer oss i Autoplan. Dette ønsker vi å være en del av og derfor er vi stolte av å fortsatt kunne bidra på både på dame og herre siden, med klare mål om å bygge noe sammen med klubben som gir verdi for begge parter.»

Om Autoplan:
Autoplan AS ble etablert september 1999 og holder til i lyse og trivelige lokaler i Løten, rett utenfor Hamar. Autoplan tilbyr administrasjon og leasing av kjøretøy mot bedriftsmarkedet, både offentlig og privat sektor. Autoplan har også Innlandets største bruktbilutsalg. Bilene er i hovedsak tidligere leasing biler.

Selskapet omsatte i 2022 for ca. 1,7 milliarder NOK.

Kontakt Elverum Håndball: Salgs- og markedssjef, Kalle Bjørkman, 90477605

Kontakt Autoplan: Markedssjef, Jo Morten Nordbye, 92833588