Klart for 2.kvartfinale: Bortekamp mot Fjellhammer! – Elverum
Foto: Magnus Stenseth

Klart for 2.kvartfinale: Bortekamp mot Fjellhammer!

På onsdag spiller Elverum avgjørende kamp mot Fjellhammer i årets sluttspill. Etter at de tapte første kampen etter ekstraomganger så har de nå altså kniven på strupen, og må vinne onsdagens oppgjør i Lørenskoghallen. Elverum ledet det meste med sju mål, men de grønne krigerne ville være med på fighten helt inn, og kunne til slutt juble for 1-0 i kamper. Robert Hedin har gjort en fantastisk jobb etter han tok over etter Kristian Bliznac etter VM-pausen.

Fjellhammer lykkes veldig godt i sitt 7 mot 6 spill. Med et tungt skudd fra Mitrovic i høyrebak, og en del flyver varianter lekte de til tider med Elverum i slutten av kampen. I tillegg hadde de mange varianter som Elverum ikke klarte å stoppe denne kvelden. Nevnte Mitrovic puttet 8 baller bak Imsgard, mens den sterke linjespilleren Kasper Syversen satte 6 baller i nettet. I tillegg gjorde Eirik Køpp og Mirko Vicentijevic en god match med fire mål hver. Bakerst hadde også Loke Brassen en god dag etter at han ble byttet inn igjen i målet i 2.omgang.

I Elverum så det lenge ut som at de skulle ta seieren, men etter 45 minutter var det fullstendig stopp. Etter hvert mål som de grønnkledde tok inn på den regjerende mesteren så sank de i energinivået sitt, mens Fjellhammer fikk mer energi. Selv om det ikke ble seier så gjorde Sindre Heldal en god kamp med hele ti mål fra sin venstrekant. Bergenseren viste hvorfor han er en av spillerne som alltid blir vurdert til landslagstroppen til Jonas Wille. Høyresiden med Benjamin Berg og Patrick Andersson gjorde også en del i denne kampen.

Vi gleder oss til en avgjørende kamp med veldig mange svarte og hvite på tribunen. Vi skal gjøre alt vi kan for å presse frem en tredje og avgjørende kamp hjemme i Terningen Arena. Hallen er fullsatt og det er duket for sluttspilldrama når det er avkast 19:00 i Lørenskoghallen. Dette blir gøy, og vi krysser fingrene for at det er våre gutter som vipper marginene i sin favør. Kom på kamp! HEIA ELVERUM!!