Signerings fredag! – Elverum

Signerings fredag!

Vi fortsetter med signerings fredag. Denne uken kan vi presentere en ny partner og tre partnere som har resignert samarbeidsavtale sammen med oss i Elverum Håndball.

Først ut er Fire Makroner. Fire Makroner er et lite håndverksutsalg av konditoriprodukter midt i Elverum sentrum. De produserer desserter og lignede for restauranter og kafeer, i tillegg til eget utsalg som har åpent hver fredag. I butikken kan de tilby alt fra makroner, iskrem, og søt gjærbakst. Vi er svært glad for at Åshild og Fire Makroner ønsker å forlenge samarbeidet med oss.

Neste partner ut er Kontorleverandøren Hamar AS. Kontorleverandøren Hamar AS tilbyr kontor- og datarekvisita, kontormøbler/-interiør og kontormaskiner. De er en totalleverandør til kontoret med sterk lokal identitet og stiller med høy fagkunnskap, fleksibilitet og servicegrad. Kontorleverandøren Hamar AS har valgt å forlenge samarbeidsavtalen sammen med oss, noe vi setter stor pris på.

Den tredje partneren som har valgt å forlenge samarbeidet med oss i Elverum Håndball er Curida. Curida har vært med oss over flere år, og vi er glad for at dette hjørnesteinsbedriften i Elverum ønsker å fortsette samarbeidet med oss. Signeringen skjedde i forbindelse med et besøk hvor Tobias Grøndahl og markedssjef Kalle Björkan var på besøk og snakket om lagbygging for Curida sine ansatte.

Vår fjerde signering denne uken er Finnskogen Adventures. Finnskogen Adventures er ny partner inn i sesongen 23/24, og for oss i Elverum Håndball setter vi alltid stor pris på å få med oss nye partnere. Daglig leder Stian Ringstad forteller at han er svært glad for å ha fått på plass en samarbeidsavtale sammen med Elverum Håndball. Videre forteller han at dette samarbeidet er viktig for Finnskogen Adventures, og for utviklingen av reiselivet i byen vår. De ønsker å skape arbeidsplasser, og ikke minst ønsker de å skape en økt interesse for Elverums store stolthet – nemlig skogen vår.

Vi takker alle fire samarbeidspartnere for at de ønsker å være med på denne fantastiske reisen sammen med oss, og vi gleder oss allerede til sesongen 2023/2024. Vi er #sammenforelverum