Disse spillerne er på landslagsoppdrag – Elverum

Disse spillerne er på landslagsoppdrag

Denne uken er det opphold i sluttspillet grunnet internasjonal uke, og vi har flere spillere som representerer sine land!

De norske håndballherrene skal ut i de siste to kampene i kvalifiseringen til neste års EM. De møter Slovakia på bortebane i morgen, onsdag, og Finland hjemme på Gjøvik på søndag. Med i troppen er Emil Kheri Imsgard og Kasper Thorsen Lien. Det er også flere kjente fjes i troppen som tidligere har ikledd seg den svarthvite Elverums trøya; Thomas Solstad, Petter Øverby, Magnus Gullerud, Erik Toft, Simen Holand Pettersen, Kevin Gulliksen og Alexandre Blonz.

Norges kamper sendes slik,
26.04 kl. 18.00 Slovakia – Norge Tv3/viaplay
30.04 kl. 18.00 Norge – Finland Tv2 direkte/Tv2 play

Uros Borzas er igjen tatt ut på det Serbiske landslaget. Serberne møter Finland 27.april, og Slovakia 30.april. På det tsjekkiske landslaget finner vi Simon Mizera. Sammen med sine landsmenn møter han Estland 27.08 og Israel 30.april.

Vi ønsker alle våre spillere lykke til, og gleder oss til å se de i aksjon!