Det nærmer seg avkast mot Nærbø! – Elverum

Det nærmer seg avkast mot Nærbø!

Endelig skal Nærbø og Elverum kjempe om finaleplass i sluttspillet. Nærbø kommer fra 2-0 i kamper mot Drammen, mens Elverum slo Fjellhammer 2-1 i kamper. Før semifinalen har Nærbø vist seg frem fra sin aller beste side. Laget som trenes av Fredrik Ruud har virkelig fått sving på sakene og vunnet de aller fleste kampene etter jul. I kampene mot Drammen var den tidligere Elverum spilleren Andreas Horst Haugseng toppscorer med sine 12 mål.

Laget har en rekke gode spillere. Bakerst har de den danske veteranen Joachim Christensen. Dansken kom til Vestlandet fra Runar før denne sesongen, og har sammen med Halvor Elias Nærland levert gode prestasjoner i målet. På venstrekanten har John Thue vært meget god etter at han tok over plassen til Sindre Heldal som nå spiller i Elverum. Thue er en del av den gode 98-årgangen til Nærbø, og han var også Nærbøs toppscorer med 105 mål i seriespillet.

Tord Haugseng er en spiller med et vanvittig godt skudd som kan gjøre livet surt for Elverums målvakts par. Haugseng puttet veldig mange mål i serien, mens i sluttspillet har Nærbø vist at de har god bredde og det er flere spillere som har gjort det bra på scoringsstatistikken. Når de store kampene kommer og det virkelig gjelder, så vil Tord Haugseng komme mer til syne. Venstrebacken er ikke redd for å ta ansvar når det trengs.

På høyrebacken har Nærbø Lars Sigve Hamre. Den tidligere Sandnes spilleren er en av bærebjelkene i Nærbø. og han er en god spiller som Elverum må passe litt ekstra på. Ved sin side har han den raske kantspilleren Theodor Svensgård som tidligere har spilt i St.Hallvard. Duoen utgjør en skummel venstreside for laget som på nytt skal spille Europacupfinale.

I tillegg har Nærbø en rekke gode lokale spillere som Rassin Haugseng, Ole Nærland, og Torger Edland. Alle er oppvokst i klubben og har tatt store steg de siste sesongene. Rassin og Torger er to tøffe forsvarsspillere, mens Nærland er en god linjespiller. Det blir et tøft oppgjør for Elverum lørdag 18:15 i Terningen Arena.

I Elverum er som kjent Endre Langaas ute med skade, og er ikke aktuell for semifinalespillet. Alle andre spillere er klare for dyst. I kvartfinalene mot Fjellhammer spilte blant annet Josip Vidovic på seg en veldig stor rolle etter å ha stått over første kamp. Hvordan Børge Lund og Raymond Hamar angriper denne kampen må du nesten se med egne øyne i Terningen. Sluttspillet er sesongens høydepunkt og det kommer til å bli tette matcher mot Nærbø og Fredrik Ruud. Vi gleder oss stort til dette. Vi ses i hallen. HEIA ELVERUM!