Pressemelding! – Elverum

Pressemelding!

Elverum Håndball og Nærbø Idrettslag har i fellesskap kommet frem til en løsning i saken som gjelder Andreas Horst Haugseng sin overgang fra Elverum til Nærbø. Løsningen gjør at Andreas Horst Haugseng kan spille mot Elverum uten noen flere diskusjoner.

Klubbene inngikk en avtale i november 2022 der det var et punkt at om Andreas spilte mot Elverum i 2022/2023 sesongen utløste dette en høyere overgangssum. Begge partene var enige om dette punktet og avtalte dette i god tro, men så har det vist seg i ettertid at NHF mener at klausulen er problematisk.    

Elverum Håndball og Nærbø Idrettslag har i felleskap funnet en løsning som begge parter er fornøyd med. Løsningen har av NHF blitt vurdert til å være innenfor NHF sitt regelverk.

Detaljene i løsningen er konfidensiell.

Partene er svært fornøyd med at saken nå er løst og vi kan ha fokus på sluttspillkampene.

Spørsmål kan rettes til:

Åsulv Salte, tlf 906 94 344 – Styreleder i Nærbø IL

Nils Kristian Myhre, 917 46 246 – Sportslig leder i Elverum Håndball