Sesongkort salget er startet! – Elverum

Sesongkort salget er startet!

Salget av sesongkort for neste år har startet!

Har man hatt sesongkort inneværende sesong er setet reservert til 01.06, slik at man kan beholde det samme setet som tidligere, det er bare å bekrefte kjøpet i appen.

Nytt av året er at man kan velge om man vil betale hele summen på en gang, eller om man ønsker å betale en fast pris i måneden. Kjøper man billett abonnement, vil dette løpe til det blir sagt opp, og man trenger dermed ikke måtte fornye sesongkortet før hver sesong.

Vi ønsker å gi noe tilbake til våre fantastiske supportere, og alle som kjøper sesongkort vil derfor bli en del av sammenforelverum+ familien. Som medlem av denne eksklusive familien vil man få flere fordeler utover det faste setet i Terningen Arena. Noen av disse inkluderer eget nyhetsbrev med mer behind the scenes innhold, forkjøpsrett på 2 stk Final8 pakker om Elverum spiller, fast rabatt i supportershoppen og vennepriser på kampbilletter. Alle fordeler gjelder fra sesongstart 2023/24. Flere fordeler kan leses her.

Kjøp sesongkort her!
Priser og plassering
Sammenforelverum + spørsmål og svar