Kjør – Semifinale 3! – Elverum

Kjør – Semifinale 3!

Det er duket for kamp tre i den spennende semifinaleserien mellom Nærbø og Elverum. I de to første kampene har det vært jevnt og tett hele veien, og det er Elverum som har stukket av med seieren i begge kampene. Det vil si at Nærbø er helt nødt til å vinne i Terningen Arena på søndag om det skal bli flere kamper i sluttspillet. I den første kampen var Emil Kheri Imsgard den store spilleren, noe som gjorde at Elverum vant ganske så komfortabelt til slutt, mens på Jæren var det Halvor Nærland som stengte målet til Nærbø. Den kampen kunne ha bikket begge veier, og det var en kamp som inneholdt det aller meste.

Det kommer ikke til å komme noen store overraskelser i den tredje semifinalen, men det er to lag som står godt til hverandre. Hvordan skal Elverum klare å stoppe det tunge skuddet til Tord Haugseng? Eller stoppe en John Thue som var god sist? Begge deler klarte Simon Mizera i slutten av kampen, så det blir spennende å se om Børge Lund velger Imsgard eller Mizera fra start i Terningen.

Fredrik Ruud er også en luring på benken til Nærbø. Får trønderen til at alle tre bakspillerne presterer på sitt beste nivå til samme tid i kampen så kommer dette til å bli en tøff nøtt for Elverum. Begge Haugsengene og Lars Sigve Hamre har et veldig høyt toppnivå, men har slitt litt med å være på sitt beste i samme kampene til nå. Bak de tre er det litt tynt, selv om Torger Edland har levert over all forventing offensivt. Defensivt er han veldig bra til tross for at han kun er 19 år.

Theodor Svensgård på høyrekanten har ikke fått det til å stemme så langt i semifinalene, så det kan hende at Elverum velger en taktisk vri mot deres høyrekant. Men så vet også Elverum at han vanligvis spiller meget god håndball for Nærbø. På linjen har Ole Nærland kommet til veldig mange sjanser og har levert helt greit. Imsgard hadde god kontroll på han i den første kampen, men sleit litt mer i forrige oppgjør mellom lagene.

Kampen spilles i Terningen Arena klokken 18:15 på søndag! Kom på kamp og se om Elverum klarer å spille seg til sin 10. strake finale. HEIA ELVERUM!!