Kalle Björkman om finalekampene mot Kolstad – Elverum

Kalle Björkman om finalekampene mot Kolstad

Elverum Håndballs web-team har tatt en prat med klubbens markedsansvarlig Kalle Bjørkman etter at det i går ble klart at vi møter Kolstad i årets sluttspill finale.

På spørsmålet om hva Björkman tenker om at det nå venter et oppgjør med Kolstad i best av 5, svarer han følgende:

«Å få møte Kolstad i et hett finale oppgjør føles fantastisk. Etter mange år med fighter mot ØIF Arendal, vil kampene mot Kolstad bli noe nytt og fresht som våre supportere vil elske.

Vi har tapt tre ganger mot Kolstad i årets sesong, men jeg synes det ser ut som at vi er i ferd med å virkelig komme opp på et høyt nivå nå. Dette gjør at jeg gleder meg veldig til finalekampene mot Kolstad som blir et drømme oppgjør for alle som elsker håndball.»

Björkman fortsetter:

«I mange år har vi dominert norsk håndball og står nå i vår 10. strake finale. Det å møte Kolstad i en sluttspill finale blir noe nytt. Vi har allerede sett at interessen rundt kampene våre mot Kolstad er svært høy, og det er ingen tvil om at dette er en fight som engasjerer folk. Med tanke på de enorme ressursene trønderne nå har til rådighet, vil det bli en fantastisk utfordring å jakte de med alt vi kan for å fortsatt være med og prege toppen av norsk håndball.»

Sammen med de andre på arrangement og marked ser Björkman fram til å arrangere nye finaler.

«Vi skal overgå oss selv med arrangementene både 28. mai og i en eventuell fjerde finale den 7. juni. Vi planlegger fanzone utenfor inngangspartiet på Terningen Arena, slik at det vil bli topp underholdning både før og etter kampen. Alle som arbeider med våre kamper er svært motivert for å gi vårt publikum topp opplevelser i vår 10. strake sluttspill finale».

Avslutningsvis har Björkman følgende å si:

«Alle kan glede seg til store oppgjør og vanvittig spenning, i det vi alle tror vil bli norsk håndballs nye klassiker oppgjør. Billettene til 2. finale som spilles i Terningen Arena 28. mai slippes i dag kl. 11:00. Vi forventer et stort trøkk på disse billettene, og oppfordrer alle til å sikre seg billett så tidlig som mulig».