Billettansvarlig svarer på spørsmål om sammenforelverum+ – Elverum

Billettansvarlig svarer på spørsmål om sammenforelverum+

Etter at vi startet salget av sesongkort for ca to uker siden, har det ramlet inn noen spørsmål om forskjellene på fullpris og abonnement valget. Derfor har Elverum Media tatt en prat med billett ansvarlig Solveig Sønnøve Hamre Rasmussen om disse forskjellene, og salget de første to ukene.

Hvordan har sesongkort salget vært så langt?
Det har vært et bra start på salget. Dessverre opplevde vi litt problemer første salgsdag, men likevel fikk vi flere nye sesongkort holdere helt i starten av salget. Nå skal alle problemene være løst opp i. For de som har en reservasjon tilknyttet sitt navn vil systemet ha «forhåndsvalgt» enten fullpris eller abonnement. Har man blitt tildelt et valg man ikke ønsker, kan man enten sende en mail til solveig@ehh.no, eller trykke «velg andre seter» for så å velge sitt faste sete på nytt. Ved å gjøre det manuelt vil man få valgmuligheten mellom fullpris eller abonnement.

Er det noen som har valgt den nye løsningen med abonnement?
Ja, en god del faktisk! Etter en uke var 33% av alle sesongkortene kjøpt i abonnementsform, og nå er nærmere 40% av sesongkortene kjøpt som abonnement!

Hva er største forskjellen på fullpris og abonnement?
Økonomisk sett er prisen den samme. Fordelene man får med er også de samme, med tanke på at man er sikret fast sete i Terningen Arena, og eventuelle andre haller vi tar i bruk som hjemmebane den kommende sesongen. Den største forskjellen er at ved å kjøpe eller fornye sitt sesongkort som abonnement så betaler man et fast beløp hver måned, samt at man slipper å måtte fornye på nytt neste sesong, da abonnementet løper til det blir sagt opp. Det er viktig for meg å presisere at selv om man betaler en gang i måneden, så gjelder abonnementet helt til det blir sagt opp, så man kan være trygg på at setet fortsatt er sitt eget så lenge det blir betalt.

Hvordan skjer betalingen ved abonnement?

Betalingen for abonnement skjer via VIPPS, og det trekkes automatisk samme dato som abonnementet ble startet. Når man starter abonnementet kan man velge om man ønsker varsel fra vipps når betalingen skjer, og velger man dette vil man få varsel fra vipps sin app – ikke Elverum Håndball sin.

Når gjelder sesongkortene fra?
De gjelder fra første hjemmekamp sesongen 2023/24, som tradisjonelt sett har vært i september, eller ved eventuelle treningskamper arrangert av Elverum Håndball.