Vi utvider fanzone+ yttligere! – Elverum

Vi utvider fanzone+ yttligere!

Etter en meget vellykket utgave av Fanzone+ før 3. semifinale mot Nærbø jobber markedsavdelingen nå med å lage et enda større arrangement til finale 2. Fanzone+ vil fortsatt være utendørs, og flere av diskene som pleier stå inne, flytter nå ut! Alle salgsdisker man er vant til å se inne, vil man finne utendørs fra 15.45 på søndag. Flere av våre fantastiske samarbeidspartnere vil være tilstede. Vi har blant annet Skistar som kommer med sin populære snowboardsimulator. Gausdal Landhandleri skal ha konkurranse hvor man kan vinne en helt ny ytterdør, og det blir lykkehjul hos både Riis Bilglass og Elvebris.

Foto: Veronika S.Larsen

Rullestolhåndballaget låner ut rullestoler og lærer vekk tips og triks til de som måtte ønske, og yngres avdeling selger gode pølser og hamburgere! På scenen vil Leif Tore Suren oppsummere de tidligere sluttspillfinalene vi har deltatt i, og får besøk av flere kjente fjes. Flere partnere kan også dukke opp, så følg med i våre kanaler for hvem som kommer og klokkeslett på intervjuene senere i uka.

Etter kampen vil spillerne komme ut og mingle med alle som vil, og noen av de vil bli intervjuet på scenen utendørs.

Bare å planlegge tidlig avreise til Terningen Arena, fanzone+ åpner 15.45!
Billetter til kampen kan du kjøpe her!