Elverum jakter nytt stikk i Sluttspillfinalen! – Elverum

Elverum jakter nytt stikk i Sluttspillfinalen!

Sluttspillfeberen er til å ta og føle både i Trondheim og i Elverum. Etter Elverums seier i helgen står det nå 1-1 i kamper. Elverum var det beste laget i Terningen Arena og vant for første gang over «nye» Kolstad. Trønderne er fortsatt den store favoritten til å ta hjem tittelen ettersom at de har hjemmebanefordel og har vunnet fire av fem kamper innbyrdes mellom lagene. Det blir en hard nøtt for Elverum onsdag kveld.

I finaleserien har Janus Smarason vært den store spilleren til nå. I den første kampen viste han at han holder et mye høyere nivå enn alle andre spillere i den norske eliteserien, og i kamp nummer to var islendingen også veldig god, men Elverum hadde bittelitt mer kontroll på Kolstad beste spiller den kvelden. Om Elverum skal ha en sjanse i Kolstad Arena på onsdag må denne spilleren stoppes. Samtidig som man ikke skal glemme Gabriel Setterblom og Simen Lyse som spiller ved siden av han. I Terningen sist hadde Setterblom en veldig god kamp, og her må Elverum opp et lite hakk.

På kantene har Kolstad gode spillere i Sigvaldi Gudjohnsson og Adrian Aalberg. I finaleserien til nå har Sigvaldi levert godt og viser hvorfor han har blitt årets høyrekant i den norske eliteserien og at han er fast på det islandske landslaget. Adrian Aalberg har startet kampene bra, men etter hvert som kampen har gått har den ellers så sikre kantspilleren bommet veldig mye, og det er ofte på veldig gode sjanser også.

Magnus Gullerud har vært meget solid og spilt så å si alt til nå i finaleserien. Linjespilleren ble også kåret til årets linjespiller i den norske serien. I tospann med Vetle Eck Aga har de levert strålende foran en Torbjørn Bergerud som er ligaens beste målvakt. Duellen mellom Imsgard og Bergerud er 1-1 etter at hver av dem har levert hver sin praktkamp i denne finaleserien.

For Elverum så gjelder det å fortsette den gode trenden fra forrige kamp med et variert og fint forsvarsspill. Josip Vidovic leverte en strålende kamp sammen med Niclas Fingren og resten av Elverums forsvar. Børge Lund var flink til å rullere masse på laget, noe som kan gi en fordel i form av mindre slitne bein enn Kolstad på onsdag, og i tillegg har Elverums tropp bedre erfaring med å spille kamper hver tredje dag, noe kun landslagsspillerne i Kolstad har gjort tidligere. Når det er sagt så er Kolstad favoritter på sin hjemmebane onsdag klokken 18:15.

Vi håper du benker deg foran TVen og ser på den spennende kampen i Kolstad Arena. Husk at det fortsatt er mulig å få sett fjerde finalekamp, men da må du skynde deg med å kjøpe billett. Vi går alltids for seier. HEIA ELVERUM!!