Thon Hotels blir ny samarbeidspartner til Elverum Håndball – Elverum

Thon Hotels blir ny samarbeidspartner til Elverum Håndball

I forbindelse med at Thon Hotels det siste året har etablert seg i Elverum, inngår Elverum Håndball og Thon Hotels nå et samarbeid på nasjonalt nivå. Den felles ambisjonen er et langsiktig samarbeid, og avtalen gir mulighet for tett samarbeid både regionalt og nasjonalt.

Thon Hotels har det siste året etablert seg i Elverum gjennom samarbeidet med Elgstua som med begge hotellene sine når er Thon partner hoteller.

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Brussel og Rotterdam.

«Elverum håndball har en lang historie og står sterkt i Norsk håndball. Thon Hotels ønsker å understøtte det gode samarbeidet Elgstua har hatt med klubben over en lengre periode» sier Stian Bergerud, Leder Samarbeid- og Innovasjon i Thon Hotels

Markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman kommenterer:

«Etter mange år sammen med Elgstua er det fantastisk at Thon Hotels nå blir med som samarbeidspartner til klubben, vi arbeider hardt for å bygge en klubb som skal være attraktiv både regionalt og nasjonalt.

Gjennom samtalene med Thon Hotels har vi arbeidet fram et godt innhold som treffer bredt i klubben med både elitelaget og rullestolhåndballen.

Framover skal vi arbeide hardt for å lykkes med de oppsatte målene sånn at Thon Hotels blir en langvarig samarbeidspartner til Elverum Håndball. Det som imponerer meg mest med Thon Hotels er at de setter de myke verdiene i samfunnet høyt».

Videre sier Stian Bergerud, Leder Samarbeid- og Innovasjon i Thon Hotels: «For mange av regionens innbyggere og supportere er Elverum Håndball en sterk aktør for å spre idrettsglede. For de som spiller selv og for de som liker å se på fra tribuneplass.

Det er svært viktig for kjeden Thon Hotels å ha en positiv lokal tilstedeværelse, og nå som Elgstua er et Thon Partner hotell er det naturlig for oss å også være med.

Vi gleder oss til å samarbeide med en profesjonell og godt drevet håndballklubb med gode verdier».

Om Thon Hotels

Thon Hotels er en av Norges ledende hotellkjeder. Ved inngangen til 2022 hadde kjeden ca 13.000 rom fordelt på over 80 hoteller i Norge, Sverige, Danmark Brussel og Rotterdam.

Gjennom Thon Hotels langsiktige kommersielle samarbeid med idrett er målet at alle skal få et godt aktivitetstilbud uansett type aktivitet, kjønn, alder, etnisk bakgrunn og ambisjonsnivå.

Ved inngangen av 2023 har hotellkjeden samarbeid med 23 nasjonale særforbund som til sammen dekker halvparten av registrerte medlemmer i Norges Idrettsforbund.