Dette skjer i Fanzone+ på onsdag! – Elverum

Dette skjer i Fanzone+ på onsdag!

Det nærmer seg onsdag, og værmeldingen ser strålende ut, med høye temperaturer og vind fra rett retning. Fanzone åpner 15.45, flere partnere stiller på stands med lykkehjul, konkurranser og gode tilbud!

 Alle salgsdisker man er vant til å se inne, flytter ut på onsdag.

Rullestolhåndballaget låner ut rullestoler og lærer vekk tips og triks til de som måtte ønske, og Yngres avdeling selger gode pølser og hamburgere! På scenen vil Leif Tore Suren oppsummere de tidligere sluttspillfinalene vi har deltatt i, og får besøk av flere kjente fjes. Flere partnere kan også dukke opp, så følg med i våre kanaler for hvem som kommer, men møt opp til 16.30 for å delta i quiz hvor man kan vinne eksklusivt teppe!

Etter kampen gjør vi som vi gjorde sist, og får besøk av spillere og trenere på scenen for å dele sine tanker om kampen.