Magnus Søndenå i svart og hvitt neste sesong! – Elverum

Magnus Søndenå i svart og hvitt neste sesong!

Lufta gikk litt ut av ballongen for mange av oss som har et hjerte som banker for Elverum Håndball i går når dommerne blåste av kampen, og vi måtte innse at drømmen om sluttspillgull glapp.

I dag har vi brukt dagen på å kjempe oss opp på hesten igjen, og vi er derfor glade for å kunne dele en nyhet som får oss til å se fremover og starte jobben mot sesongen 2023-2024.

Vi har signert en ettårskontrakt med Magnus Søndenå.

For mange er 31 åringen fra Sandefjord kjent som en av de store spillerne for lag som i mange år har vært våre erkrerivaler – nemlig ØIF Arendal og Haslum HK. Søndenå var Haslum spiller i perioden 2015-2018 før han gikk til den danske klubben Ribe-Esbjerg HH. I denne perioden var også Søndenå en del av det norske landslaget. Siden 2021 har Søndenå spilt for ØIF Arendal og han er derfor et kjent fjes for mange håndballinteresserte.

«Magnus er en spiller vi har hatt dialog med flere ganger. Denne gangen fant begge parter ut at dette var riktig. Han er en rutinert spiller som vil tilføre oss masse erfaring. Han er en som går foran med 100% innsats både i trening, og i kamp. Han er 100 % profesjonell, og kan bekle flere posisjoner» forteller sportslig leder Nils Kristian Myhre om nysigneringen.

Søndenå sier selv følgende om signeringen: «Det er ikke så mange spennende steder i Norge å spille enn i Elverum. Det er en håndball-by og et miljø som er helt unikt. Jeg har selv spilt mot Elverum flere ganger og vet hva jeg går til. Terningen Arena er et sted jeg ser fram til å ha som hjemmebane.«

Vi gleder oss til å se Magnus i svart og hvitt i neste sesong, og kan nesten ikke vente med å få oppleve mer av gårsdagens stemning i Terningen Arena!