Signeringsfredag! – Elverum

Signeringsfredag!

Våren flyr avsted. Håndballsesongen nærmer seg slutten, og markedsavdelingen jobber hardt for å lande avtaler med eksisterende og nye partnere frem mot neste sesong.

Det begynner å bli en stund siden forrige signeringssak på vår hjemmeside. Det er ikke fordi vi ikke har fått signert nye avtaler, men fordi vi rett og slett ikke har fått tiden til å strekke til.

Her kommer derfor en liten presentasjon av noen av de fantastiske partnerne våre som vi har signert ny avtale med den siste tiden.

Emil Solbakken AS

Emil Solbakken AS selger, leverer, monterer og utfører service på alt innen porter, dører og lastesystemer. De har over 45 års erfaring, og legger stor vekt på produktkunnskap, kvalitet og personlig service. Vi er svært glade for å kunne presentere Emil Solbakken AS som ny partner, og vi gleder oss stort til samarbeidet i tiden som kommer.

BDO AS avd. Hamar

BDO AS avd. Hamar er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma både i Norge og i Innlandet. De har en lokal tilstedeværelse og unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv. BDO er en kjent samarbeidspartner for oss i Elverum Håndball, og vi er glade for at BDO ønsker å fortsette det gode samarbeidet sammen med oss.

Arribatec

Arribatec tilbyr digitale løsninger, tjenester, rådgivning og infrastruktur for selskaper hvor mennesker står i fokus.

De skaper og tar vare på forretningsmuligheter ved å kople mennesker, prosesser og systemer.

Arribatec er en veldig aktiv partner i Elverum Håndball sitt B2B nettverk, og vi gleder oss til fremtiden.

NAV Innlandet

Gjennom flere år har vi skapt et unikt samarbeid sammen med NAV Innlandet. Dette er et samarbeid som i tillegg til at det kommer oss til gode, også kommer samfunnet til gode i form av nettverksbygging med næringslivet for et mer inkluderende arbeidsliv. Vi er opptatt av å arbeide sammen for Innlandet, og vi ser at samarbeidspartnere på tvers i nettverket har gode virkemidler slik at vi kan lykkes med dette.

NAV Innlandet arbeider mye med inkludering, rekruttering, kvalifisering, sykefraværsoppfølging og omstilling. NAV Innlandet er en aktiv partner i Innlandets største nettverk, og kunnskapsoverføring på disse områdene er noe både Elverum Håndball og nettverket som helhet tjener godt på.

Sammen er vi sammen for innlandet og vi har fokus på å gi mennesker muligheter. Derfor er vi i Elverum Håndball svært glad for at NAV Innlandet har valgt å fortsette samarbeidet med oss.

Gausdal Landhandleri AS, avd. Elverum

Gausdal Landhandleri AS, avd. Elverum har vært parter med oss i Elverum Håndball i et år. Vi har gjennom året opparbeidet oss et godt samarbeid som vi ønsker å jobbe videre med. Byggevarehuset har et stort utvalg byggevare, trelast, jernvare og maling. Hos Gausdal finner man alt man trenger til nybygg, påbygg og rehabilitering av både hus og hytte. Vi gleder oss til videre samarbeid sammen med de rødkledde!

Vi gleder oss til å ta fatt på sesongen 2023-2024 sammen med alle våre partnere. Vi er #sammenforelverum