Takk! – Elverum

Takk!

Sesongen 2022-2023 er historie.

Vi har sammen opplevd både oppturer og nedturer, og alt i alt har det vært en lærerik sesong, som har skapt gode opplevelser og minner som vi tar med oss videre.

Vi i Elverum Håndball har mange å takke for at vi hver eneste sesong kan tilby håndball for mennesker i alle aldre, for at vi kan skape store og gode arrangementer, og for at vi hver eneste dag kan diskutere håndball og gode opplevelser på ethvert hjørne i byen vår.

Gjennom denne sesongen har vi arrangert 24 hjemmekamper. Vi har arrangert håndballskoler og håndballcuper. Og vi har i vårt B2B nettverk arrangert 14 nettverkstreff. Dette krever mye arbeid i form av både planlegging, gjennomføring og evaluering.

Dette hadde vi ikke fått til uten våre fantastiske FRIVILLIGE!

Vi har frivillige som kler ulike posisjoner i vårt system. Vi har noen som nesten daglig utfører arbeid for at vi skal kunne tilby gode opplevelser gjennom en hel sesong. Vi har noen som stiller opp på kveldstid når andre har lagt seg for å sove. Vi har noen som kommer rett fra jobb og fortsetter arbeidet utover kvelden hos oss. Og vi har noen som bidrar noen ganger i løpet av året. For oss er ALLE dere gull verdt for at vi sammen skal kunne være stolte over det arbeidet vi får til og presenterer.

Vi har en supportergjeng i Taiga`n som aldri gir seg. Denne sesongen har vi opplevd mer motgang enn tidligere, noe som har vært en ny opplevelse for mange. Dette har ikke satt en stopper for Taiga`n sitt engasjement, og de har støttet oss på vegen rundt i Norge og Europa. For oss i klubben rører det ethvert
hjerte å se enkeltpersoner og grupper som avbildes på tv rundt omkring i verden – på jakt etter trofeer sammen med oss.

På vårparten har vi i tillegg vært så heldige å fått frem en kul ungdomsgjeng i «Hvite Veggen». Dere har satt deres navn på kartet på rekordtid og stilt opp med et ungdommelig pågangsmot som har skapt et ekstra trøkk hos våre spillere i sluttspillet. Dette er blitt lagt merke til både på tribunen og foran tv-skjermen.

Selv om onsdagens sluttspillfinale rent sportslig ikke ga oss det resultatet vi hadde håpet på, så satt allikevel vi i Elverum Håndball igjen med noen gode minner fra kampen. Det å komme inn i en fullsatt og hvitkledd Terningen Arena onsdag kveld ga oss frysninger på ryggen. Våre tilskuere har vært og er
enestående. Uten dere er vi kun en vanlig håndballklubb, mens sammen med dere skaper vi en håndballarena som kan løfte ethvert lag opp og frem. Dette er enestående og vi er evig takknemlig for at dere velger å tilbringe håndballkveldene sammen med oss.

Til sammen bidrar dere alle til en atmosfære som skaper samhold og opplevelser, som vi drømmer om hver eneste dag. Vi er evig takknemlige og gleder oss allerede til en ny sesong sammen med dere.

 

God sommer!