Disse spillerne drar videre etter sesongen! – Elverum

Disse spillerne drar videre etter sesongen!

Nok en sesong er ferdigspilt og Elverumsgutta er i ferd med å ta seg en velfortjent sommerferie etter en sesong der det har blitt mye nesten for de svarte og hvite. Seriesølv, Cupsølv og Sluttspillsølv viser opptellinga etter nok en heseblesende sesong med mange kamper.14 av dem har gått i EHF Champions League, der Elverum blant annet tuktet selveste THW Kiel og sikret uavgjort i den gjeveste ligaen av dem alle.

Etter en sesong som gikk helt inn i juni for Elverumsgutta blir det nå godt med hvile og de fleste drar på sommerferie, før de gjør seg klare for en ny sesong.

Det er derimot ikke alle som returnerer i svart og hvitt til høsten. 6 spillere har valgt å forlate klubben denne sommeren. Sånn er det iblant, men vi er takknemlige for gløden, vinnerviljen og humøret de har bidratt med i sin tid i klubben. Og vi ønsker dem hell og lykke på vegen videre i andre klubber og med andre oppgaver!

Niclas Fingren

Etter 3 år i svart og hvitt går vegen videre for den svenske forsvarsskjempen. Niclas kom til Elverum sommeren 2020 og begynte sin karriere i Elverum under pandemien. Til tross for at han først og fremst har stått glimrende i forsvar, har Fingrens kvaliteter også kommet tilnytte fremover på banen der han flere ganger har bidratt med viktige mål og overrasket motstanderne både her hjemme og ute i Europa. Fingren reiser nå videre på nye eventyr! Nøyaktig hvor han skal er foreløpig ikke kjent!

Christopher «Totte» Hedberg

I likhet med med Fingren, kom også svenske Christopher Hedberg til Elverum i 2020, og drar nå videre etter 3 år i svart og hvitt. I tillegg til å være en rask måltjuv, har Totte vist oss elegante avslutninger fra vingen på umulige vinkler og elleville kontringer! Med et humør som gløder, og en herlig passion har Hedberg vært en viktig brikke på vingen i tospann med Kasper Lien. Nå drar svensken videre til portugisiske Benfica!

Orri Freyr Thorkelsson

Også på den andre vingen har en mann nå spilt sist siste kamp i svart og hvitt for denne gang. Orri kom til Elverum i 2021 og skal nå videre etter 2 år i Elverum. Islendingen har vartet opp med utallige scoringer for Elverum i sin tid i klubben og vært en viktig brikke i tospann med Heldal på venstrekanten. Nå reiser islendingen videre til portugisiske Sporting Lisboa der karrieren fortsetter!

Josip Vidovic

I likhet med Thorkelsson kom også Josip Vidovic til Elverum i 2021. Det ble en mye omtalt overgang i norsk håndball da kroaten kom fra rivalen ØIF Arendal, men Vidovic har virkelig levert varene de siste 2 årene. Den siste sesongen har han virkelig fått vist sin evne til å håndtere motstanderne med et fantastisk forsvarsspill, men har også vært en viktig brikke framover i tospann med Tobias Grøndahl, hvor han har kommet inn å løst opp i floker i motstandernes forsvar. Vidovic reiser nå videre, men skal ikke langt. Han skal nemlig tilbake til sørlandet og ØIF Arendal.

Emil Kheri Imsgard

Emil har viet hele sitt voksne liv i A-lagstroppen til Elverum. Furnesgutten kom til Elverums A-lag i 2016 og har siden bygd seg opp til å bli en målvakt i Europeisk klasse! Ikke bare har han satt ut de største stjernene i Europa med enorme redninger, han har også bidratt sterkt til Elverums suksess de siste årene og spilt seg inn på det norske landslaget. Vi kunne skrevet mye om Emil, og kommer helt sikkert tilbake til det, men maken til matchavgjørende spiller skal man lete lenge etter! En ordentlig blid kar, med solid erfaring og evne til å drive hvem som helst til vanvidd. Nå skal Imsgard ut i verden, og har signert en kontrakt med ungarske Pick Szeged fra neste sesong!

Håvar Hildre Skare

Håvar kom inn i Elverumstroppen sommeren 2022, fra Storhamar. Etter ett år går nå vegen videre for målvakten, som i løpet av sin tid i Elverum i størst grad har voktet buret for rekruttlaget, men også fått flere innhopp på A-laget, han stengte blant annet buret når Elverum møtte Storhamar i cupen i fjor høst!

Vi ønsker alle gutta lykke til på vegen videre og takker for alt dere har gjort for Elverum og håndballfamilien!