Sesongoppsummering fra A til Å – Elverum

Sesongoppsummering fra A til Å

Alle gutta: En stor takk til alle spillerne. Dere har skapt gode minner gjennom hele sesongen, og vi er stolte over den jobben dere har lagt ned for klubben.

Blomgren: Etter en varierende start så hadde den svenske venstrebacken en god sesong for Elverum. I sluttspillet var han en av de beste spillerne på laget. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Champions League: Det ble mange tøffe kamper i årets sesong, men vi gjorde gode kamper mot blant annet Kielce og Kiel. 3 poeng var noen poeng unna de vi håpet på.

Dommere: Spillets viktigste aktører. Takk til alle som bidrar i håndballen på denne måten. Banens viktigste personer, vis de den respekten de fortjener.

Endre Langaas: Kapteinen vår som dessverre ble skadet mot Fjellhammer i sluttspillet. Strekspilleren er en av våres viktigste spillere, og savnet av han i sluttspillet var merkbart.

Final8Konseptet er godt, men oppladningen til Elverum var nok ikke den aller beste. Om forbundet ønsker at klubbene skal hevde seg i Europa, så bør man legge til rette for at klubbene kan prestere best mulig på alle arenaer.

Grøndahl: Magikeren på midtback hadde noen store kamper i den hvite trøya, men det er også helt tydelig at lagene ute i Europa har enda mer respekt for Tobias som også fikk sin mesterskapsdebut i 2023.

Heldal: Den lynraske venstrekanten har et internasjonalt snitt over spillet sitt. Heldigvis for Elverum signerte han ny kontrakt og vil spille her i minst to sesonger til.

Imsgard: Emil Imsgard er en fantastisk målvakt, og en enda bedre person. Vi kommer til å savne den eminente målvakten som går til Pick Szeged denne sommeren. Tusen takk for alle bidrag, og du er velkommen tilbake når du selv måtte ønske!

Jobb: En stor takk til alle som legger ned en jobb i og rundt klubben. Det er dere som gjør at vi fortsatt kan levere på det høyeste nivået hver eneste dag.

Kolstad: I år var det trønderne som tok sine første titler i historien. Gratulerer!  Vi må jobbe enda hardere for at vi skal ha muligheten til å ta tilbake titlene neste sesong.

Ligaen: I årets sesong ble seriespillet endret midt i sesong(!). Vi får håpe at forbundet velger å kjøre en sesong der seriereglementet er likt ved start og slutt i sesongen 2023/24. Det hadde gjort ting så mye lettere for alle lag.

Minner: Vi skaper minner for livet. Ta del av vår fantastiske klubb, så lover vi at du får gode minner for resten av ditt liv.

Nedrykk: I årets sesong rykket ingen lag direkte ned. Det var våre tidligere rivaler Haslum som fikk det lykkeloddet midt i årets sesong.

OvergangerBåde Stig Tore Moen Nilsen og Andreas Horst Haugseng byttet ut Elverum med andre klubber under årets sesong. I tillegg kom Antonio Serradilla inn i løpet av sesongen.

Publikum: Takk til alle som var i hallen denne sesongen. Dere har støttet laget i tykt og tynt, og spillerne yter det lille ekstra når dere er i hallen. Vi håper alle som var der i år tar turen igjen neste sesong.

Quit: Etter årets sesong forlater en rekke spillere klubben. Vi takker for innsatsen i den hvite trøya og ønsker spillerne lykke til i flere store klubber ute i Europa


Rullestolhåndball: Vi er svært stolte av vårt rullestollag som på kort tid har tatt mange steg sportslig og sosialt. De er blitt en sammensveiset gjeng som er klare for å møte herrelag i 3. divisjon fra neste sesong.

Sølv: Det endte med sølv i alle hjemlige turneringer denne sesongen.

Taktikk: Børge Lund og Raymond Hamar viser gang på gang at de er det beste trenerteamet i ligaen. Den taktiske forståelsen til duoen er på et meget høyt nivå.

Ungdommen: Både Scott Wolkoff og Eirik Soløst har blitt tatt opp i A-stallen til Elverum foran neste sesong. Begge kommer fra rekruttgruppen og er født i 2005. Vi gleder oss til å følge de i den kommende sesongen.

Vingene: De ytterste spillerne på banen er fra gammelt av kalt vinger. For en kvartett vi har der med fire veldig gode spillere som er tett opp mot eller inne på sine respektive landslag.

Wille: Norges landslagssjef heter Jonas Wille. Haldenseren tok med seg både Emil Imsgard og Tobias Grøndahl til sitt første mesterskap.

X-faktor: Sluttspillet i Norge er klubbens store gulrot og publikums morsomste kamper. Fra og med neste sesong skal vi spille best av 3. En beslutning som bygger ned det fantastiske produktet som vi jobber for skal heve seg dag for dag.

Yngres: Heldigvis har klubben en fantastisk yngresavdeling som tar godt vare på håndballungdommen i byen vår. Takk til alle som gjør en god jobb med barn og unge i klubben. Dere er utrolig viktige. Fremover skal vi oppdatere oftere på hva som skjer i klubben vår.

Zzzz: Blir søvnig av lag som velger å ikke spille i Europa neste sesong, mangel på ambisjoner er trist for håndballen. Kanskje forbundet skulle vært inne å dekket mer av dette?


Ære: Det er en ære å ta på seg den hvite drakten til Elverum. Klubben i Norge med de beste tradisjonene og størst sjel skal fortsette å vokse som den har gjort de siste årene.

Østlendingen: Dere formidler håndball på en måte som vi skulle ønske alle andre lokalaviser gjør. Takk for den jobben dere gjør for å holde folk oppdaterte på hva som skjer i vår klubb.

Året: Som har gått. Sesongen kort oppsummert er tre sølv, mye god håndball og en spillerstall som brukte lenger tid en tidligere på å sette seg. Jobben som ble gjort av trenerteamet og spillerne var formidabel.