Umbro Supersommer 2023 er vel gjennomført! – Elverum

Umbro Supersommer 2023 er vel gjennomført!

Sommeren 2023 starta med et smell når over 210 unger født mellom 2007 og 2011 tilbrakte en hel uke i Elverum for å delta på Umbro Supersommer, hvor det har vært økter hele dagen med forskjellige fokusområder. Det har vært økter med blant annet fokus på skudd, duellspill, hurtig håndball og forsvar hvor spillere fra herrelaget har vært instruktører, og delt av sin kunnskap til ivrige håndballspirer. Noen fikk også kjenne på øvelser fra fysisk trener Thorsteinn Sigurjonsson.

De siste dagene har det vært mye aktivitet i håndballhallene Elverum rundt, og det er slitne kropper som nå nærmer seg slutten av håndballskolen.

I hver hall Elverum media har besøk at det vært godt humør på både utøvere og instruktører, med spørsmål fra utøvere om ikke bare øvelsene som skulle gjøres men også viktigste mål en spiller har gjort, hvordan det er å spille i et fullsatt Terningen. Vi takker Umbro og Kiwi for et godt samarbeid, og takker utøverne for at de ville tilbringe en uke av sin ferie sammen med oss.

Nå venter en velfortjent sommerferie for både spillere og utøvere, før den nye sesongen starter. For våre gutter starter sesongen med premieretrening 20.07 i Elverumshallen kl.16. Neste håndballskole blir arrangert i samarbeid med Backeakademiet, og er i august.

Vi ønsker alle deltakende barn hjertelig velkommen tilbake neste år, og ønsker samtidig alle en god sommer!