Vi er klare for gruppespillet i European League! – Elverum

Vi er klare for gruppespillet i European League!

Det har vært knyttet stor spenning til offentliggjøringen av seedingen i European League sesongen 2023/24, og det er nå klart at Elverum Håndball er klare for gruppespillet!

Gruppespilles over 6 runder, hvor første runde er 17.oktober. Selve gruppene blir ikke klare før den 21.juli, men det er flere storlag som også skal spille European League så dette blir gøy! Noen av lagene vi kan møte er SG Flensburg-Handewitt, HBC Nantes, regjerende mestere Füchse Berlin og Dinamo Bucaresti. I tillegg kan det muligens bli gjensyn med flere tidligere Elverum spillere ettersom Skjern (Simen Holand Pettersen), Sporting CP (Orri Freyr Thorkelsson), Bjerringbo Silkeborg (Thomas Solstad) og Sport Lisboa e Benfica (Christopher Hedberg) også er kvalifisert direkte inn i gruppespillet. Michael Appelgren’s IK Sävehof også skal ut i gruppespillet.

Vi gleder oss veldig til sesongen starter! Sikre deg sesongkort her, slik at du er sikret plass til alle gruppespill- og eventuelt hovedspillkamper i Europa League.