Igjen skal vi ut i Europa – Elverum

Igjen skal vi ut i Europa

I går kom den deilige bekreftelsen på at vi er klare for årets gruppespill i European League. Elverum Håndball har lange tradisjoner med spill i Europa, og derfor er det veldig godt å tenke på at vi igjen skal få kjempe mot noen av Europas aller beste lag.

For det er nemlig en haug med gode lag vi kan møte i årets European League. Vi kan for eksempel få et gjensyn med vår gamle kaptein, Thomas Solstad. Å få Solstad og hans Bjerringbro Silkeborg på besøk hadde vært sinnssykt kult! I tillegg til Solstad, så kan det også potensielt bli gjensyn med Simen Holand Pettersen, Christopher Hedberg, Orri Freyr Þorkelsson, eller vår gamle trener Michael Apelgren.

I tillegg til våre gamle helter ligger det noen ordentlige storlag i potten. Klubber som Füchse Berlin, Nantes, SG Flensburg-Handewitt og Rhein-Neckar Löwen er lag vi potensielt kan få i vår gruppe. Det er med andre ord ingen tvil om at vi skal inn i en meget tøff og spennende turnering.

I skrivende stund er spillere og trenere på en velfortjent ferie, men om en drøy uke så kan vi igjen rette fokus mot en spennende sesong både i hjemlig liga, og i Europa for tiende året på rad! Det er en stor i fjær i hatten til alle som er glad i Elverum Håndball, og viser hvilken jobb som er lagt ned i denne klubben dette tiåret.

Jeg vil med det ønske alle i og rundt Elverum Håndball en riktig god sommer videre, så håper jeg vi sees til premieretrening torsdag 20.juli klokken 16.00 i Elverumshallen.

Hans Fredrik Cordt-Hansen

Daglig leder, Elverum Håndball