Pressemelding Elverum Håndball møter Sagosen, Rød og Bergerud i Håkons Hall – Elverum

Pressemelding Elverum Håndball møter Sagosen, Rød og Bergerud i Håkons Hall

Elverum – Kolstad spilles i Håkons Hall!

Vi i Elverum Håndball har opplevd stor interesse rundt våre tidligere kamper i Håkons Hall.

Etter at Kolstad tok publikumsrekorden i Eliteserien fra oss har vi ventet på å få ta de imot til storkamp på Lillehammer.

Lørdag 7. oktober inviterer vi hele håndball-Norge til OL-byen hvor vi skal skape ny gigantisk idrettsfest.

Med det nye storoppgjøret i norsk håndball, Elverum – Kolstad på menyen er vi sikre på at alle idrettsinteresserte vil få en opplevelse de sent skal glemme.

77 år med stolte tradisjoner mot det største gigantprosjekt som norsk håndball har sett, gir en ramme rundt kampen norske håndballelskere aldri før har opplevd.

Sitat fra daglig leder Hans Fredrik Cordt-Hansen:

Det er med stor glede vi kan offentliggjøre tidenes håndballfest i norsk håndball. Mot PSG i 2019 tok totalt 12 377 tilskuere turen til Lillehammer, og satte med det norsk rekord i et innendørs idrettsarrangement.

Nå ønsker vi å bryte barrierer nok en gang. Aldri har det vært over 10 000 tilskuere på en norsk eliteseriekamp, og nå mener vi at alt ligger til rette for å slå den rekorden.

Elverum og Kolstad er Norges to store flaggskip i herrehåndball, og spekket med store profiler på begge lag, ligger alt til rette for et storoppgjør vi ikke har sett maken til i norsk håndball.

Sitat fra markedssjef Kalle Bjørkman:

Vi gleder oss utrolig mye til å ta imot Kolstad i Håkons Hall. Vi har gjennom mange år arrangert store kamper i Håkons Hall og nå får vi besøk av tidenes mest stjernespekkede norske klubblag.

Eventet blir det største så langt i norsk klubbhåndball med noen av verdens største spillere på banen.

Vi vet at våre gutter kommer til å gi alt for å sjokkere Kolstads stjerner foran 10000+ elleville supportere.

Lillehammer kommer stå på hodet 6-8. oktober og norsk klubbhåndball er skikkelig tilbake på de nivåer vi i Elverum viste før pandemien.

Sitat fra avdelingsleder Roar Olsen og administrerende direktør Per Olav Andersen i Lillehammer Olympiapark AS

«Vi gleder oss til enormt til å lage ny håndballfest i Håkons hall og til igjen å vise frem Norges flotteste og mest fleksible innendørsarena. Denne gangen er det midt høstferien på Lillehammer og vi lover at hallen og omgivelsene skal gi helt nye rammer for en håndballkamp på dette nivået. Dessuten er Elverum Håndball en meget god og profesjonell samarbeidspartner og vi er stolt over å kunne bidra til at de gjør seg bemerket i norsk klubbhåndballs største kamp. Sammen skal vi gjøre alt for at publikum skal få en ny, unik opplevelse i norsk idretts storstue.»

Både Elverum og Kolstads landslagsstjerner gleder seg til storkampen:

Sitat fra Tobias Grøndahl:

Kolstadkampen blir en fantastisk opplevelse. Finalekampene før sommeren var tøffe, og vi ønsker å gi de skikkelig fight om poengene. Mer verdens beste publikum i ryggen vet vi at alt er mulig. Det har vi vist før og skal vise igjen.

Sitat fra Sindre Heldal:

Kampene i Håkons Hall er noe av det heftigste man kan oppleve som håndballspiller. Å få møte Kolstad med sin gigantsatsning foran 10000+ tilskuere inspirerer veldig. Vi er klare for å gi våre supportere noe å være stolte av og kommer selge oss veldig dyrt.

Med hjelp av Taigan i ryggen vet vi at ikke noen lag kan komme og hente lette poeng på vår hjemmebane.

Sitat fra Endre Langaas:

Som trønder er det stor stas å spille storkamper mot Kolstad. Elverum har bygget klubben og kulturen over mange år og nå kommer Kolstad med et sett up som er gigantisk. Vi går alltid på banen for å vinne og ikke noe hadde vært bedre enn å sende Kolstad tilbake i bussen med null poeng.

Sitat fra Magnus Abelvik Rød:

Jeg gleder meg veldig til å igjen spille i Håkons Hall. Jeg var der med Flensburg, og det var rett og slett en fantastisk opplevelse. Det er opplevelser og kulisser som dette vi ønsker oss i norsk håndball. Så det at vi har mulighet til å lage slike rammer rundt norske kamper er sinnssykt kult!

Sitat fra Torbjørn Bergerud:

I likhet med Magnus så var jeg også der med Flensburg, så det er ikke annet å si enn at det blir veldig moro å komme tilbake igjen til Håkons Hall. Nå har vi to store lag på herresiden i norsk håndball, og da er det ekstra gøy at vi får muligheten til å spille under slike rammer!

Sitat fra Sander Sagosen:

Jeg har opplevd Håkons Hall mot Elverum med både PSG og THW Kiel. Det var noen vanvittig kule opplevelser som jeg gjerne blir med på igjen. Vi kom jo hjem til Norge for å være med på å utvikle og sette norsk håndball på kartet. Elverum – Kolstad i Håkons Hall blir rett og slett en fantastisk håndballfest!

For mer info:

Daglig leder Elverum Håndball, Hans Fredrik Cordt-Hansen: +47 45397494

Markedssjef Elverum Håndball, Kalle Bjørkman: +47 90477605

Trener Elverum Håndball, Børge Lund +47 41513759