Oppkjøringsuka på Trysil vel gjennomført – Elverum

Oppkjøringsuka på Trysil vel gjennomført

Tradisjonen tro la Elverumsgutta starten av sesongens oppkjøring til Trysil for en liten uke med teambuilding og trening. Søndag var det sykkel på planen etter ankomst Trysil, hvor Patrick Helland Anderson kom først opp bakken, med Endre Langaas og Kassem Awad på 2. og 3.plass.

Mandag startet med en løpeøkt kl. 07.00, så her er det tydelig at ferien virkelig er over. Dagen ellers besto av styrketrening og en håndballøkt utover restutisjon og mat.

Tirsdag var det etter en rolig styrkeøkt klart for den beryktede Hill from Hell, hvor det tradisjonen tro startet med utdeling av blant annet en europall, som skulle bæres mellom noen av postene. I totalt var det 7 poster, hvor den mest krevende trolig var å klatre over 400 høydemeter langs Høgekspress-skiheisen. Noen av de andre oppgavene som skulle løses var å ta seg gjennom en kort løype ved å bruke enten tausirkler eller pallen (litt som en oppgave fra mesternes mester), spise seg rundt et eple som lå i en bøtte vann, og flere oppgaver hvor samarbeid og kommunikasjon var i fokus.

Resten av tirsdagen gikk til velfortjent restitusjon, mat, håndballtrening og et møte på slutten av dagen med mentaltrener Karina Andersen Aas.

Onsdag startet med flere runder løping, hvor man underveis måtte svare riktig på spørsmål for å unngå strafferunder. Oppholdet på Trysil ble avsluttet med en håndballøkt, før turen gikk hjem til Elverum hvor oppkjøringen fortsetter. Førstkommende lørdag spiller Elverum en treningskamp mot Fjellhammer kl. 16.00 i Elverumshallen. Billetter kan kjøpes her,sesongkort for 2023/24 gjelder selvfølgelig!