Endelig kamp igjen! – Elverum

Endelig kamp igjen!

Etter en lang sommer kan du endelig se Elverums håndballgutter i aksjon igjen når de tar i mot Fjellhammer til treningskamp i Elverumshallen, klokken 16:00.

I årets lag er den en del endringer fra fjoråret. Robin Haug er ny målvakt fra danske Skjern. Det blir spennende å følge Liergutten i den svarte og hvite trøya. Haug har tidligere vært innen rekruttlandslaget til Norge. Elverum har også hentet opp Scott Wolkoff fra egen junioravdeling til å være en del av keepertrioen med blant annet Haug.På kantene har to Elverumsinger kommet inn. Eirik Soløst skal spille i tospann med Sindre Heldal. Soløst er en talentfull og god spiller som har erfaring fra yngre landslag. På motsatt side har Elverum hentet tilbake Simen Søgård etter flere sesonger ute. Simen ble sett på som en lovende høyrekant før han dro fra klubben som 19 år. Med mer erfaring og masse spilletid iblant annet Fjellhammer har han nå tatt turen tilbake til barndomsklubben. Thedor Uliana Starck er en lovende svensk linjespiller som kommer til være del av en meget sterk kvartett på linjen. Starck er ung og lovende, og er også svensk U-landslagsspiller. Magnus Søndenå er det knyttet store forventninger til. Med hans rutine og lederegenskaper så blir det veldig gøy å følge den tidligere Arendal og Haslumspilleren i den svarte og hvite drakten. Den siste nye spilleren til Elverum er det ungarske stortalentet Lukacs Peter. Midtspilleren er det knyttet store forventninger til og det blir spennende å se om han puster Tobias Grøndahl i nakken allerede nå. Peter kommer fra den tradisjonsrike klubben Veszprem og skal være i Elverum på lån i to sesonger.

I Fjellhammer er det også mye nytt, så det blir spennende å se hvordan Robert Hedin og resten av trenerteamet jobber med å komme i rute til seriestart. Vi gleder oss til kamp. Ta turen til Elverumshallen klokken 16:00 i morgen. HEIA ELVERUM!