Årets første treningskamp! – Elverum

Årets første treningskamp!

Etter en lang sommer for mange av Elverum Håndball sine supportere var det i går klart for årets første treningskamp. Fjellhammer var dagens motstander og kampen ble spilt i vår tidligere hjemmearena – Elverumshallen.

Selv midt i fellesferien og med strålende sol ute, strømmet det tilskuere til vår gamle storstue allerede en time før kamp. Dette fortsatte helt til kampstart, og årets første treningskamp ble spilt for fullsatt hall!

Det var knyttet stor spenning til å se laget i aksjon, og som oppkjøringskampene fra tidligere sesonger er det en spesiell spenning knyttet til våre nysigneringer. Kampmotstander Fjellhammer startet oppkjøringen av sesongen denne uken og spilte også treningskamp mot Halden fredag. Som vi alle husker så var det svært jevne kamper mot de gule og grønne i sluttspillet, og vi forventet derfor en jevn kamp.

Guttene har lagt en hard treningsuke bak seg med oppkjøring i Trysil, men dette så ikke ut til å prege de. Det var et heltent lag som allerede fra start satte sitt preg på kampen. Guttene viste frem et kompakt forsvarsspill, samtidig som de briljerte i angrep. Unggutten Peter Lukacs så ut som at han hadde spilt håndball med resten av gjengen i lang tid, og serverte assists på høyt nivå.

Robin Haug startet i mål for Elverum og viste seg frem i sin første kamp i svart og hvitt. Med Robin sine redninger fikk vi også kontringer som raskt førte oss inn i en komfortabel ledelse. Nykommerne Magnus Søndenå og Eirik Soløst meldte seg på i scoringstatistikken i første omgang, sammen med flere av våre etablerte spillere. Til pause ledet Elverum hele 22-12.

Andre omgang startet som den første sluttet. Elverum fortsatte å briljere og for tilskuerne var det godt å se at det var et helt lag som var involvert i alle deler av spillet. Simon Mizera kom inn i mål og fortsatte å stenge buret. Og i angrep fikk nykommer Simen Søgaard vist seg frem med hele fire scoringer.

Ved kampslutt hadde vi hele 11 spillere på scoringslisten. Kampen endte tilslutt med en svært komfortabel seier for Elverum med resultatet 45 -26.