Treningskamp mot Drammen! – Elverum

Treningskamp mot Drammen!

I dag klokken 18:00 i Frogner Idrettspark møtes Elverum og Drammen til sesongens andre treningskamp. Elverum vant årets første treningskamp hele 45-26 mot Fjellhammer. Med mange nye spillere handler dagens kamp først og fremst om å få samarbeidet til å sitte. Selv om det virket lovende i forrige kamp så vet både Børge Lund og Raymond Hamar at dette kan svinge i oppkjøringen.

Drammen som står på motsatt side, er fortsatt et knallgodt håndballag. Selv om den eminente playmakeren Gøran Sørheim har lagt skoene på hyllen, så er det ventet at DHK kan kjempe om medaljene denne sesongen. Med Viktor Norberg og Trym Johnsen på hver sin back, og Herman Vildalen inne i denne miksen så har de en kruttsterk bakspillerrekke. På kantene har de Emil Hansson som tidligere har spilt Bundesliga, og Ole Henry Dahl på venstrekanten. I målet har de fortsatt Andreas Bjørkman Myhr, og med seg denne sesongen har Oscar Syvertsen kommet fra Runar/Haslum.

Laget til Kristian Kjelling ser sterke ut, og allerede i dag får vi et innblikk i hvordan lagene står mot hverandre. Om du har lyst til å se veldig god håndball så ta turen til Frogner Idrettspark klokken 18:00. Selv om dette er en treningskamp er det ingen av lagene som liker å tape mot hverandre, og Elverum går alltid på banen for å vinne. Vi ses på kamp. HEIA ELVERUM!