Mange gode svar i treningskampen mot Drammen – Elverum

Mange gode svar i treningskampen mot Drammen

I sesongens andre treningskamp møtte vi Drammen i Frogner Flerbrukshall, som alltid med fantastisk støtte fra Taiga’n! Lagene følger hverandre tett innledningsvis, men utover i førsteomgang fester Elverumsguttene et grep om kampen. Vi får kampen inn i vårt spor, og Simon Mizera varter opp med flere gode redninger. Anført av våre hurtige kantspillere skaffer vi oss en luke til Drammen. Spesielt Kasper Lien gjør en meget god førsteomgang hvor han setter samtlige seks forsøk i mål. Vi fortsetter der vi slapp mot Fjellhammer offensivt, nemlig å score mye mål, og vi går til pause på stillingen 15-19 til oss.

Andreomgang starter ganske likt som den første, der ingen av lagene dominerer voldsomt. Men akkurat som i førsteomgang, så fester vi etter hvert et grep om kampen. Vi drar ytterligere i fra, og leder på det meste med 8 mål. Andreomgang bærer nok litt preg av perioden vi er inne i. Spillerne trener mye og hardt, og da er det naturlig at man ikke er like «fresh» som man ville vært i en tellende kamp. Sindre Heldal var den eneste som spilte samtlige 60 minutter, noe han som vanlig gjorde meget godt. 6 mål på 6 forsøk i tillegg til 4 straffescoringer ble fasit for bergenseren. Vi vinner kmapen 33 – 27. i en kamp vi til slutt vinner 33-27.

Trenerteamet Børge Lund og Raymond Hamar uttaler følgende etter kampen:

«Treningskampene vi spiller i oppkjøringsperioden er viktige, og vi får mange gode svar på detaljene vi jobber med. Vi ser at vi fortsatt har et godt stykke igjen til spill på høyt nivå, og sånn skal det også være i en oppkjøringsperiode. Vi vil bruke svarene vi har fått i kampen mot Fjellhammer, samt dagens kamp mot Drammen til å videreutvikle både samspill og enkeltprestasjoner».

Nå venter trening fredag og lørdag, før spillerne på søndag får sin første fridag siden oppstarten 20.juli. Neste uke trener spillerne hjemme i Elverum, før de neste helg vender snuten mot Gøteborg. I Gøteborg møter vi de tidligere Elverum-favorittene Alexander Westby og Michael Apelgren som nå er i svenske Sävehof. I tillegg møter vi det franske laget Nimes, som ble nummer 5 i den franske ligaen forrige sesong.