Billettene til de første hjemmekampene er sluppet! – Elverum

Billettene til de første hjemmekampene er sluppet!

Om drøye tre uker er det klart for første hjemmekamp når Elverum tar i mot Fjellhammer!
6. september kl: 18.15 er det første hjemmekamp. Lørenskoglaget har slått bra fra seg de seneste årene og i forrige tellende kamp mellom lagene i Terningen Arena var det de grønnkledde som stakk av med seieren. Gjestene har en del nye spillere, men elverumsingen Vegard Bakken Øien vokter fortsatt målet til laget som trenes av Robert Hedin. Det blir en spennende batalje i Elverums første hjemmekamp for sesongen. Billetter til denne kampen kan kjøpes her!

Foto: Veronika S. Larsen

Den 24.september klokken 18. møter Elverum nyopprykkede Bergen Håndball. Med ny trener og et opprykk er det knyttet litt forventinger rundt Bergen Håndball. Laget som skal samle hele Bergen kommer til Terningen Arena fulle av selvtillit. På laget er det tre nye trøndere som kommer til å spille en viktig rolle for vestlendingene. Trener Fredrik Tønne har fått sin første eliteserie jobb, og med seg har han tatt med Eskil Dahl Reitan og Nikolai Daling. I tillegg har de fleste fra fjorårets sesong blitt med laget opp. Det er en spennende gjeng som kommer til Terningen Arena denne dagen. Billetter til denne kampen kan kjøpes her!