Sammen med LFH09 går vi for å slå to publikumsrekorder 7. oktober! – Elverum

Sammen med LFH09 går vi for å slå to publikumsrekorder 7. oktober!

Rekordkampen Elverum – Kolstad går av stabelen i Håkons Hall 7. oktober. Vi ønsker nå å presentere det andre rekordforsøket som vil finne sted denne dagen.

Klokken 13:45 spilles kampen LFH09 – Nordstrand i 2. divisjon for herrer. Sammen med LFH09 ønsker vi å gjøre et rekordforsøk på publikumstall også i 2. divisjon. Det høyeste publikumstallet i 2. divisjon som finnes i arkivet er 1214 i kampen mellom Bodø og Tromsø i 2022. Vi vil sette offisiell publikumsrekord i 2. divisjon med over 3000 tilskuere.

Markedssjef Kalle Bjørkman i Elverum Håndball uttaler følgende om rekordforsøkene:

«Som klubb er vi bevisst vårt samfunnsansvar og vi ønsker å være en brobygger for at våre håndballklubber i Innlandet skal lykkes. Vi er en idrett som konkurrerer med mye annet i samfunnet og det å begeistre mener vi er helt avgjørende for vår eksistens. At vi kan gi drahjelp til LFH09 – og motsatt stikker dypere enn bare Elverum Håndball. Nå får LFH09 flytte fra sitt vante Jorekstad for én kamp. A-laget deres skal spille i nye kulisser, og det tror vi vil være med å skape helter og inspirasjon for de mange unge i LFH09 – samt i Lillehammer og omegn. Vi har drodlet mye og prøvd å finne mulige baksider, men vi kan kun se fordeler med dette arrangementet»

Daglig leder i LFH09 Wiggo Bråthen er godt fornøyd med at hans 2. divisjons gutter skal få spille under fantastiske rammer i Håkons Hall og gleder seg stort til det storslåtte arrangementet.

Billetten du kjøper til storkampen Elverum – Kolstad vil også gjelde for kampen mellom LFH09 og Nordstrand.

Tidsplanen for arrangementene i Håkons Hall 7. oktober ser ut som følger:

13:15: Fanzone åpner utenfor hallen

13:45: LFH09 – Nordstrand – 2. divisjon herrer

16:45: Elverum – Kolstad – eliteserie herrer

Billetter kjøper du direkte i appen eller her: https://ehh.woow.no/#!/match/buy/876/