YC Amundrud AS og Elverum Håndball signerer stor samarbeidsavtale – Elverum

YC Amundrud AS og Elverum Håndball signerer stor samarbeidsavtale

Elverum Håndball har i mange år samarbeidet med henholdsvis YC Rør og Amundrud VVS. I løpet av høsten fusjonerer selskapene og vil framover markedsføres som YC Amundrud AS.

Elverum Håndball har gjennom det siste året vært i dialog med det nye selskapet og det er med veldig stor glede og stolthet vi nå kan presentere YC Amundrud AS som ny gullpartner til klubben.  

YC Amundrud AS er Innlandets største lokalt eide VVS konsern med 110 ansatte og en omsetning på 220 MNOK i 2022. Virksomheten er knyttet til både prosjekt- og privatmarkedet. De har Innlandet som sitt hovedmarked med avdelinger i Elverum, Hamar, Trysil, Kirkenær, Flisa og Rena. I lokalene til Amundrud i Vestheimgata er det full byggeaktivitet om dagen og fra 1.1.24 vil avdelingene på Elverum endelig være samlet under felles tak – et kraftsenter for VVS i innlandet.

Elverum er et tyngdepunkt i dagens virksomhet, noe det også vil være fremover, samt et ypperlig utgangspunkt for utvidet aktivitet utover dagens kjerneområde. Med den kraftfulle satsningen til YC Amundrud AS har det vært naturlig for begge parter å se på hvilke synergier et utøket samarbeid kan ha, og rett før ferien ble det enighet om alle detaljer som Elverum Håndball og YC Amundrud AS skal samarbeide om de kommende årene.    

Elverum Håndballs markedsansvarlige Kalle Bjørkman kommenterer samarbeidet: «Det er en gledens dag for Elverum Håndball. I en tid hvor veldig mange virksomheter selges ut og det lokale eierskapet forsvinner, er fusjonen av YC Rør og Amundrud VVS det motsatte. Her ønsker lokale eiere med hjerte for Innlandet å vokse og de vil gjøre det med full satsning hvor de hører hjemme. Vi har samarbeidet godt med begge selskaper når YC Rør og Amundrud VVS har vært konkurrenter, og gleder oss nå veldig til å samarbeide videre når de sammen skal bli en større og sterkere aktør i et utvidet markedsområde. YC Amundrud AS vil gjennom det nye samarbeidet profileres mye sterkere enn tidligere og i tillegg skal vi være tettere på når to bedriftskulturer skal slås sammen og bli en sterk felleskultur».      

Atle Roaldstveit og Kaja Amundrud i YC Amundrud tenker følgende om det forsterkede samarbeidet med Elverum Håndball: «Både YC Rør og Amundrud VVS har sin opprinnelse og hovedbase i Elverum, og dermed sterk lokal forankring til området. For oss var det derfor naturlig å søke et utvidet samarbeid med Elverums flaggskip og desidert største merkevare – Elverum Håndball! EH er en profesjonell partner som er opptatt av utvikling, samt til å bidra med å skape verdier for sine samarbeidspartnere. På linje med EH har også YC Amundrud AS store ambisjoner, og foruten å bygge merkevaren «YC Amundrud» og nettverksbygging, vil vi selvsagt benytte EH internt til å skape en positiv og sosial arena for engasjement og til å bygge vinnerkultur».  

Vi gleder oss til videre samarbeid og er klare for å nå nye mål sammen!