Bare en knapp uke til seriestart! – Elverum

Bare en knapp uke til seriestart!

Etter en lang sommer for oss håndball-elskere, nærmer det seg endelig seriestart og Terningen Arena skal igjen fylles i kampen om poengene!

Siden sluttspillet ble avgjort i sommer har nye spillere kommet og andre reist videre i karrieren, gutta har fått seg noen velfortjente uker fri og de siste ukene har det vært blodslit i alt fra turneringer i Sverige og Frankrike, til hardkjør i Trysilfjellet for de svarte og hvite!

Søndag 3.september er ventetiden endelig over, når Børge Lund og co tar turen til Bærum i møte med Haslum i første seriekamp! Det er bare å gjøre seg klar for en ny håndballsesong, stappet med høydepunkter, drama og lidenskap!

Riktignok tjuvstartet noen sesongen allerede i helga, det endte uavgjort der oppe i bartebyen altså, om noen lurte.(?)

Men, vi kan jo ikke gå inn i en ny sesong uten å nevne elefanten i rommet, og nei, jeg snakker ikke om Kolstad. Tvert imot, jeg snakker om lidenskap, lagbygging og samhold!

Det er vel liten tvil om at vårt hovedmål er å kjempe om medaljer og pokaler, det er og skal være et av de grunnleggende steinene i vår organisasjon, vi skal være best!

Når forutsetningene endrer seg, er det opp til oss å forminske betydningen av endringen og for en klubb med snart 80 års historie, er det opp til oss å vise hvorfor vi er her!

På snart 80 år har Elverum vært gjennom en historisk reise på og utenfor banen, fellesnevneren har vært og er fortsatt på evnen til å skape magi, uten tryllestav, men ved hjelp av folk!

Folk er grunnsteinen i Elverum Håndball! Folk er limet i klubben og folk er grunnen til vår eksistens. Ingen folk= ingen glede, ingen begeistring, ingen nyskaping.

Elverum Håndball er etablert av folk som bryr seg, som engasjerer seg, som har troa og som bygger stein for stein!

Nå går vi inn i en ny sesong, og jeg håper det engasjementet vi har vist i år etter år fortsetter med full styrke fra første kast! På banen, på tribunen og blant de frivillige! Håndballbyen Elverum vet å skape magi, og det skal vi aldri slutte med!

Vi skal ha det beste trøkket, den råeste arenaen, de flinkeste folka, det feteste arrangementet og det er vi som skal stå igjen med mest blod, svette og tårer på drakta! Vi er en klubb, en klubb for livet!

La motstanderne komme, og la oss skape tidenes sesong i svart og hvitt! Det er du og jeg som er Elverum håndball!

#sammenforelverum

/Magnus Stenseth