Elverum Håndball tar i bruk nye, innovative løsninger for å komme enda tettere på publikum – Elverum

Elverum Håndball tar i bruk nye, innovative løsninger for å komme enda tettere på publikum

Elverum Håndball har i mange år kunnet nyte godt av å ha Norges mest engasjerte publikum. En trofast og lojal supporterbase har fylt hallen, enten det har vært i Terningen Arena eller på bortebane.

En av årsakene til dette er at klubben alltid har vært aktuell, utviklet et robust sportslig konsept og hele tiden jobbet for å skape gode opplevelser i hallen. Klubben gjør det bra i kampen om oppmerksomheten, men tar nye grep for å bli enda bedre.  

Elverum Håndball er ikke bare en kjent for de som bor i Elverum, men er en regional og nasjonal merkevare som har følgere og engasjerte supportere i hele landet. Dette ønsker vi å ta vare på ved å tilby alle en tilhørighet til klubben, basert på de forutsetningene de har for å følge oss tett.  For å kunne sette supporterne enda mer i sentrum, uansett hvor sterk tilknytning de måtte ha til klubben, inngår Elverum Håndball nå samarbeid med Crowdmanager.io.

Samarbeidet skal gi klubben et teknologisk rammeverk for å bli enda mer relevant og personlig i møte med supporterne. Vi skal skape nye møteplasser i kontakt med supporterne, forstå mer av hva de vil ha, og kunne være personlige og interessante på enda flere måter enn på parketten. Crowdmanager.io leverer tekniske løsninger som hjelper klubber med å innsikt og forstå supporterbasen sin, engasjere de og bidra til verdi for både supporterne og klubben. Selskapet jobber i dag med klubber som Nottingham Forest, Newcastle og en rekke andre internasjonale klubber og ligaer i tillegg til å levere billettløsninger til hele den norske ligaen. I dette samarbeidet går Elverum Håndball foran, og skal sette en ny standard i publikumsreisen.