Seriestart! El Clasico! – Elverum

Seriestart! El Clasico!

På søndag kastes håndballsesongen i gang for Elverum. Allerede har Arendal og Kolstad tjuvstartet serien forrige helg, men denne helgen er det Haslum-Elverum på agendaen. Oppgjøret som av mange kalles håndballens El Classico blir en fin start på sesongen. Haslum har en del å revansjere etter at de endte sist i sesongen, og ble reddet av at forbundet endret serieformatet midt i sesongen. Selv om Haslum ikke gjorde det veldig godt i fjor er det ventet at årets Haslumlag er bedre enn bunnplassen som de kapret i fjor.        

Det er nok mange årsaker til dette, men Haslum har hentet noen spennende spillere. En av den er målvakt Nikolai Wiig fra DHK. Wiig er flasket opp i Haslum og er en spiller som har opparbeidet seg god erfaring på elitenivå. Stig Tore Moen Nilsen er tilbake, og høyrebacken som tidligere spilte i Elverum er en av ligaens beste spillere når han er i toppform. Moen Nilsen sørget nærmest alene for at Haslum ikke rykket ned i fjorårets kvalik. Det blir spennende å se hvordan skjervøygutten klarer å dra lasset i Haslum denne sesongen. Felix Lunde er også tilbake for fullt. Så får vi håpe at den skadeforfulgte skytteren får en hel sesong. Potensialet til Lunde er skyhøyt.        

I tillegg er det en gruppe som er ett år eldre. Haslum har alltid hatt noen spennende talenter, og det blir spennende å se om talentene er så gode som de uttaler selv, eller om de trenger noen sesonger til for å virkelig slå ut i full blomst. Even Haugli er den mest spennende, mens på andre kanten har de Kasper Bjaanes som også ses på som en spiller som kan nå langt. Haslum har så lenge ut til å ikke fylle tomrommet etter Martin Hovde som gikk til Kolstad før denne sesongen, men danske Villads Jensen er hentet inn for å danne en linjespiller duo med Kaptein Vegard Tennfjord.        

Elverum går nok til oppgjøret som favoritter, men alle som har fulgt med på håndball de siste 10 årene vet at oppgjørende alltid er spennende. Haslum er gode på å mobilisere mot de hvite og svarte fra Innlandet. I fjor var det to jevne kamper som Elverum vippet i sin favør. I morgendagens oppgjør er det to lag som håper på en god start på sesongen. Elverum har en del nye spillere å spille inn, men Børge Lund og Raymond Hamar er nok i god rute på dette området, og har nok lært etter de røk på en smell mot Arendal i første serierunde i fjor.        

Ta turen på kamp, avkast er 19:15 i Nadderud Arena. Vi gleder oss til å endelig å kjempe om to poeng igjen. HEIA ELVERUM!!