Aktivitets time i samarbeid med Klubben! – Elverum

Aktivitets time i samarbeid med Klubben!

Våren 2023 gjennomførte vi en konkurranse i samarbeid med Klubben AS hvor lag og klasser fikk mulighet til å vinne en aktivitets time med Elverum Håndball. Det ble kåret hele tre vinnere, og de heldige var:

4. klasse ved Hanstad Barne- og Ungdomsskole

Oppegård G2008

Skedsmo Håndball

Denne uken var det 4. klasse ved Hanstad skole sin tur til å få besøk av håndballguttene. Tobias Grøndahl, Patrick Helland Andersson og Sindre Heldal tok turen og kjørte en litt annerledes gymtime for den ivrige gjengen. Det ble en time med fullt fokus på aktivitet og bevegelse, og barna fikk testet mye av det fine utstyret som guttene hadde med fra Klubben.

Det var en spent gjeng som tok imot guttene – mange ikledd Elverums drakt for anledningen:

Til stor glede for barna ble timen avsluttet med autografer før guttene overrakte en stor sekk med aktivitets utstyr fra Klubben som Hanstad Skole får til odel og eie.

Vi takker for en veldig fin morgen sammen med dere på Hanstad skole!