Fredagssignering – Elverum

Fredagssignering

Sesongen 2023-2024 er i gang!

Markedsavdelingen har gjennom sommeren jobbet med mål om å utvide vårt partnernettverk. I dag presenterer vi to nye partnere Hai Catering og Ilico AS som blir med i vårt nettverk denne sesongen.

Hai + Elverum Håndball = Sant!

Gjennom våren og sommeren har vi i markedsavdelingen jobbet tett med Hai Catering, for å se og planlegge hvilke verdier vi kan skape sammen gjennom et samarbeid. Vi er derfor svært godt fornøyd med at vi har funnet målsetninger som vi ønsker å arbeide videre med og at Hai Catering har valgt å bli med som sølvpartner hos oss.

Hai Hang – daglig leder i Hai Catering er også godt fornøyd med det nyetablerte samarbeidet og uttaler følgende om den nye samarbeidsavtalen:

«Hai Catering har samme mål som Elverum håndball. Kvalitet og gode prestasjoner! Klubben leverer på banen, mens Hai Catering leverer maten. Hai er stolt samarbeidspartner av toppklubbene i fotball, ishockey og håndball i Innlandet. Dette fordi de gir oss gode opplevelser på tribunen, men også fordi de er viktige i samfunnet. Idrett skaper samhold, gode opplevelser og glede – for barn og unge, og alle i felleskapet på tribunen. Det vil Hai Catering være en del av! Gode råvarer og unike smaker gir de beste smaksopplevelsene, de får du hos Hai Catering. Livet er for kort til å spise dårlig mat!»

Ilico AS er den andre partneren som vi ønsker velkommen inn i partnernettverket vårt. Ilico er et Oslo selskap som driver med blant annet HR- rådgivning, konsulentutleie og lederutvikling. Sammen mener vi at dette er et viktig tilskudd inn i vårt nettverk, og vi ser frem imot videre samarbeid. Mer om Ilico og deres tjenester finner man her: https://www.ilico.no/