Nå starter jakten på final8! – Elverum
Foto: Veronika S. Larsen

Nå starter jakten på final8!

Elverum skal spille sin første runde i cupen på onsdag, og det er 2.divisjonslaget Kolbotn som står på motsatt banehalvdel i Sofiemyrhallen klokken 19:00. Kolbotn har gode tradisjoner og var i mange år oppe i første divisjon, men de siste sesongene har de vært et lag som har produsert gode juniorspillere til klubber som Follo og BSK. Etter at de unge guttene har prøvd å leve ut drømmen om å bli håndballspillere har de som regel vendt tilbake igjen til Kolbotn.  

På benken hos de hvite og blå fra Viken finner vi Lars Sterri, den tidligere Fjellhammerspilleren har etter en karriere i første divisjon som spiller og i studentklubben OSI trent laget i en del sesonger nå. Laget har en filosofi om at det er plass til alle og at de skal ha det gøy med håndball, samtidig som at de 16-17 åringene som er i klubben skal ha en veldig god utviklingsarena. Av spillere så må man trekke frem toppscoreren Tomas Bergane Johansen. Den tidligere Follo og Siggerud-spilleren har 8 mål i snitt på sesongens to kamper, og var også helt der oppe på toppscorerlisten i forrige sesong. Johansen har et meget godt skudd som helt sikkert vil komme til nytte i kampen mot Elverum. I tillegg har de Leander Scheie i mål. Sønn av det gamle storkeeperen Frode. Leander har tidligere vært litt rundt, men hadde noen ungdomsår i storklubben Flensburg før han blant annet spilte i Herulf Moss. Magnus Rein Schønfeldt er en annen bakspiller, som faktisk har vært innom rekruttlaget til Elverum for en del år siden. Det er en del rutinerte spillere på Kolbotn, så det blir spennende å følge de når de skal opp mot cupfinalisten fra forrige sesong.    

Foto: Veronika S Larsen

I Elverum er alle mann klare til kamp, med unntak av kaptein Langaas. Selv om linjespilleren er ute, så er dette en kamp Elverum bør vinne 10 av 10 ganger. Men ballen er rund og cup er cup, så kampen må spilles og innstillingen må være på topp for å ta seg videre. Møt opp på kamp 19:00 på onsdag på Sofiemyr. HEIA ELVERUM!!