Tilrettelagt håndball! – Elverum

Tilrettelagt håndball!

Elverum Håndball skal igjen starte et tilrettelagt tilbud i klubben. Tilrettelagt håndball er for alle med nedsatt funksjonsevne og for de som av andre årsaker ikke finner seg tilrette via det ordinære håndball tilbudet. Tilbudet vil være for utøvere mellom 15-60 år.

Første trening er 12. september kl. 16:45 på Elverum VGS. De første treningene er gratis. Send gjerne en mail til ansvarlig kontaktperson dersom du ønsker å møte opp på trening. Har du ikke mulighet til dette så kan du allikevel fint møte opp.

Klubben har meldt på lag i Hjerteligaen, og vi skal spille serie dette året. Det er lov å være med å trene uten å spille kamper, men prisen for deltakelse vil være det samme. Vi skal spille i Gausdal, Toten, Storhamar, Kongsvinger og i Elverum. Det er tre kamphelger før jul, og fire etter jul. Første kamphelg er 21. okt 2023. Hvordan vi gjennomfører dette vil det komme mer informasjon om senere.

Om du skulle lure på noe, kan du kontakte Frida Eggen på telefon: 46423890 eller mail: fridaeggen0@gmail.com.

Det er også mulig å lese mer om tilbudet på Norges Håndballforbund sine sider https://hjerteligaen.handball.no/