Trygt videre i NM! – Elverum

Trygt videre i NM!

I går spilte Elverum sesongens første cupkamp, når de besøkte Sofiemyrhallen og Kolbotn. Kampen gikk for en fullsatt hall, med Taigan som igjen reiser land og strand rundt for å støtte gutta. Kolbotn starta ballet med to strake mål før Elverum mer eller mindre tok full kontroll over kampen. Til pause var stillingen 10-21, og etter 60 minutter sto det 19-40 i favør Elverum.

» Vi møter ett super tent Kolbotn lag som presterer en god kamp. Vi gjennomfører profesjonelt uten at vi klarer å være helt så stabile som vi ønsker. Sliter litt med en god Kolbotn målvakt i perioder. Vil takke Kolbotn for ett flott arrangement, det var gøy for oss å spille for full hall her nede. Lykke til med sesongen til Kolbotn laget » – Raymond Hamar.

PS – Trekning av 1/8-finalene skjer i kveld direkte på NHF sin facebook side, kl. 17.00! Vi kan ikke møte Kolstad, Drammen, ØIF Arendal eller Kristiansand.

Statistikk:
Banens beste for Elverum – Antonio Serradilla
Målscorere: Daniel Blomgren (4), Simen Søgaard (5), Kasper Thorsen Lien (5), Patrick Helland Anderson (4), Tobias Grøndahl (4 + 3 straffemål), Antonio Serradilla (5), Theodor Starck (2), Eirik Soløst (3), Magnus Søndenå (1), Peter Lukacs (1), Sindre Heldal (2)
Pauseresultat: 10-21
Fulltid: 19-40