Nå står Bækkelaget for tur! – Elverum
Foto: Veronika S. Larsen

Nå står Bækkelaget for tur!

Elverum reiser i dag inn til Oslo for å møte Bækkelaget til sesongens tredje seriekamp. Elverum har hatt en fin start på sesongen, og topper tabellen med fire poeng på sine to kamper.
Bækkelaget har startet sesongen med en uavgjort hjemme mot Runar, og i forrige runde tapte de i siste sekund mot Kristiansand på Sørlandet. I den siste kampen var KRS klart bedre enn Bækkelaget, men en sterk sluttspurt gjorde at laget til Jørgen Laug hadde muligheten til å stjele med seg poeng. Dessverre røk de på slutten, noe som innebærer ett poeng og en 10.plass etter 2 kamper spilt. BSK røk også for Falk Horten i cupen denne uken, så det er nok en revansjesugen gjeng som tar imot Elverum klokken 18:00 i Ekeberghallen. Bækkelaget har tre spillere som flittig melder seg inn på kamprapporten med masse scoringer. Den danske duoen Christoffer Langerhuus og Jens Dolberg er de to mestscorende. Langerhuus er en bevegelig linjespiller som er veldig god til å finne seg selv plass. Med sju mål i snitt er han nummer tre på toppscorerlisten i serien. Dolberg er mest kjent for sin fryktede skuddarm. Den venstre bakspilleren kan score fra alle vinkler og er en viktig spiller når BSK ønsker å spille 7 mot 6. Dolberg spilte ikke mot Falk Horten i cupen, så det kan være at dansken ikke spiller i ettermiddag.        

Elverum – Bækkelaget 17.11.2023 Foto: Veronika S. Larsen

Den siste spilleren er Leander Seime. Kantspilleren har vært en god eliteseriespiller i mange år, og han har potensialet til å ta det neste steget i sin karriere om han stabiliserer spillet sitt. Seime er inne i sin andre sesong i BSK, og denne sesongen har han startet med 12 mål på to kamper. Av andre spillere Elverum må passe litt ekstra på så er Peter Dahl Christensen en spiller som har vært viktig for de gule og blå de siste sesongene. I målet har de Simen Westby Johansen. Målvakten var det soleklare 2.valget i Kolstad da han var der, men etter at Mats Bjørnstad dro til Runar så har Johansen vært ansett som førstevalget i målet til BSK. Sebastian Reiersen er også målvakt for BSK. Det er også en del andre spennende spillere i BSK. Den unge bakspilleren Emil Havsgård er kanskje den mest spennende.    

I Elverum er de fleste klare for kamp, og Elverum er gira på å ta sin tredje strake seier i ligaen. Etter gode svar mot Haslum og Fjellhammer så håper Børge Lund at laget skal ta ytterlige steg og innkassere to ny poeng lørdag kveld. I forrige oppgjør mot Fjellhammer var Sindre Heldal helt outstanding med sine 8 mål. Så får de svarte og hvite håpe at vikarierende kaptein Heldal fortsette målshowet og om du er i området får du ta turen til Ekeberghallen. Kampstart er 18:00, og vi går for seier.

HEIA ELVERUM!!