OBOS håndballskole! – Elverum

OBOS håndballskole!

Elverum Håndball Damer inviterer jenter og gutter som går i 1.-5. klasse til håndballskole i høstferien! Skolen arrangeres i Ydalirhallen mandag til onsdag (9. til 11. oktober)

Dagene deles inn slik:

Fra 09:00 til 15:00 – 1. til 5. klasse – Instruktører fra Elverum Håndball Damer og våre egne ungdomstrenere.

Du som går i 1.-5. klasse kan nå få morsomme og varierte dager sammen med andre gutter og jenter fra egen klubb og nærliggende klubber.  Det vil være tilpasninger av opplegg hele veien, slik at du får øvd godt selv om du kanskje aldri har rørt en ball. Vi har fokus på gode økter med tydelig tema og høy aktivitet. Det vil bli tre varierte og morsomme dager med håndball spesifikk lek og moro!

Det er høy voksentetthet, og det vil legges vekt på allsidighet med «kompis med kroppen» som gjennomgangstema, og med hovedfokus på ball/håndball. Selvfølgelig blir det plass til spill og turnering også.  Vi lover at det kommer hjem svette og fornøyde barn!

Alle dagene må barna ha med seg innesko, utesko, håndball m/navn (hvis du har, hvis ikke har vi), vannflaske, matpakke og klær til å være ute i uansett vær. Det vil bli satt frem frukt så barna har dette tilgjengelig hele dagen.

Damelagets spillere ser fram tre fine, morsomme og lærerike dager sammen med deg!  Vi skal sørge for høy mestringsfølelse med ball om det er første gang du spiller håndball eller om du har spilt mye før.  

Få med deg vennene dine og bli med!  

Pris: 750 kr. Hva får du med? 3 varierte og morsomme dager med god oppfølging, frukt tilgjengelig gjennom hele dagen, og t-skjorte.  

Meld deg på her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/7da9de56f480e009b5e9f18b279859d7